Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2010. Április 07. 07:38, szerda | Sport
Forrás: HírTV

Bevette Moszkvát az Inter

Bevette Moszkvát az Inter

Kettős győzelemmel jutott 2003 után újra a Bajnokok Ligája elődöntőjébe az olasz bajnoki címvédő Internazionale labdarúgócsapata, miután Wesley Sneijder szabadrúgásgóljával Moszkvában is nyerni tudott a CSZKA ellen. Chidi Odiah kiáll

Európa négy legjobb csapata közé masírozott az Inter, amelynek továbbjutása egy pillanatig sem forgott veszélyben a 85 ezres Luzsnikij Stadionban.



Sneijder már a hatodik percben megzörgette a hálót, lapos szabadrúgása átjutott a sorfal alatt, meglepte Akinfejevet, aki már nem tudta kispárgázni azt.



Futhatott az eredmény után a CSZKA, amely három gólra került az üdvösségtől. A három komoly gólhelyzet meg is volt (Necid, Dzagojev és Odiah révén), más kérdés, hogy egyik sem ment be, ráadásul a túloldalon Milito is ziccert rontott.


A második félidőben végzetes csapás érte az oroszokat, Odiah begyűjtötte a második sárga lapját. Küzdött becsülettel a Szluckij-csapat, de mintha kihúzták volna a méregfogát.


Milito ezúttal nem rázta meg magát, de így sem kellett izgulnia Mourinhónak, két mérkőzésre az évtizedek óta áhított döntőtől csapata.



(sporthirado.hu)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.

2024. Július 12. 07:55, péntek | Sport

Csúnyán megalázta a román másodosztályú csapat a paksiakat

A kupagyőztes Paksi FC 4-0-ra kikapott hazai pályán a román Corvinul Hunedoara csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának első mérkőzésén.