Városlista
2022. november 26, szombat - Virág

Hírek

2012. Március 07. 07:30, szerda | Helyi sport
Forrás: Rába ETO Futsal Club

Bevettük Savariát

Bevettük Savariát

Hétfő este igazi futsal ünnep volt Szombathelyen. Közel 1200 néző töltötte meg a Savaria Arénát, és szurkolt a hazai csapatnak. A végére kiderült, hiába.

A Rába ETO ezen az estén ellenállhatatlan volt. A győriek minden szépségét felvonultatták a modern futsalnak. Jellemző, hogy az első félidőben Balázs Zoltánnak két védést kellett bemutatnia. Rengeteg helyzetet dolgoztak ki a Rába-partiak, de a Haladás kapusa mindent védett, ha pedig túljutott rajta a labda, a kapufa vagy védőtársai kisegítették. Ebben az időszakban az Admirál kósza kontrákkal próbálkozott sikertelenül.

A 12. percben Dróth elementáris erővel lőtt kapura, a kapusról kipattanó labdát Café vágta a kapuba. Alig telt el egy perc, és már kettőre emelte előnyét a Rába ETO. Egy formás támadás végén Dróth asszisztját újra Café értékesítette. Egyre nagyobb lendületbe jött a Győr, és a félidő végén Gyurcsányi megpattanó lövése állította be a 3-0-s félidei eredményt.

A második félidő jóval kiegyenlítettebb játékot hozott, de nem kevésbé látványosat. A 24. percben a román válogatott Al-Ioani talált be, majd újabb 4 perc múlva ismét ő volt eredményes. Egyre többször kellett Balázsnak is játékba avatkoznia, mindent elkövetett a szépítésért a Haladás. Öt a négy elleni játékra tértek át, és az előnye birtokában kevésbé koncentráló ETO-t kétszer is mattolták két perc alatt. A második gól után Harnischt szerelték szabálytalanul a hatoson belül, a megítélt hatméterest Dróth lőtte a hálóba. A Hali tovább próbálkozott a vészkapus játékkal, de Lódi egy labdaszerzésből szokása szerint saját térfeléről talált az üres kapuba. De ezzel még nem volt vége a gólparádénak, egy szép támadás végén Ali állította be a 8-2-es végeredményt.

A Rába ETO visszavágott az őszi döntetlenért, és három fordulóval az alapszakasz lezárása előtt már bebiztosította első helyét. Nagyon kicsi a valószínűsége ugyanis annak, hogy három vereségbe szaladna bele a kirobbanó formában futsalozó győri alakulat.
Pénteken a DEAC látogat Győrbe, aztán egy hosszabb szünet következik válogatott elfoglaltság miatt.

Marcos Angulo elégedett volt csapata teljesítményével, főleg a szép gólokkal és a látványos játékkal. Véleménye szerint ez a találkozó jól szolgálta a csapat felkészülését a rájátszás mérkőzéseire.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 26. 09:15, szombat | Helyi

Fókuszban a tudomány és a tehetség

Tehetségnapot, illetve Tudományos és Művészeti Diákköri konferenciát tartottak a győri Széchenyi István Egyetemen.

2022. November 26. 08:48, szombat | PR

Határidőre készül el a kórház felújítása , bővítése

Ütemterv szerint halad a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Gyermek Sürgősségi és Baleseti Osztályának felújítása és bővítése.

2022. November 26. 08:26, szombat | Helyi

Megnyílt a Jótékonysági Faház

Megnyílt az Adventi Jótékonysági Faház Győrben.

2022. November 26. 08:16, szombat | Helyi

Élelmiszergyűjtés

A Győri Egyházmegyei Karitász a Magyar Élelmiszerbank Egyesület közös gyűjtést szervezett november 18-20-a között két győri élelmiszerüzletben.