Városlista
2022. december 8, csütörtök - Mária

Hírek

2010. Január 23. 15:17, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Bevörösödött a tinisztár

Bevörösödött a tinisztár

A Hősök csini pom-pom lánya, Hayden Panettiere új életet kezdett nehézsúlyú lovagja, Vladimir Klicsko oldalán - nem partizik, és a haját is befestette. Megannyi ellenfele után, végre egy nőnél is kiütéssel győzött Vladimir Klicsko. Sőt

Így a húszéves színésznőcske erőt vett magán, kimászott az ágyból három hetes vakációjuk alatt, és elment a fodrászhoz. A színválasztásra azonban több időt is szánhatott volna, mert ez vörös árnyalat nem igazán illik hozzá. Egy kevésbé drasztikusabb változással talán nem tűnne természetellenesnek.

A szerelemért azonban mindenre képes Hayden, pedig általában nem esett nehézére olyan lovagokat találni, akik elfogadták, úgy, ahogy van. Sőt, ők még nem is voltak közel negyven centivel magasabbak, csak ugyanennyivel idősebbek, mint Klicsko.


Ezek érdekelhetnek még

2022. December 08. 20:10, csütörtök | Bulvár

Új karácsonyi dallal jelentkezett Dóka Attila

Dóka Attila- Ölelj át szentestén

2022. December 08. 06:00, csütörtök | Bulvár

Az első Tinder-randin mentette meg randipartnerét

A legnagyobb közösségi párkeresőn ismerte meg egymást az a pár, amelynek 30 év körüli hölgy tagja rosszul lett tegnap az első randin - írja az OMSZ.

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.