Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Szeptember 01. 11:30, csütörtök | Helyi
Forrás: Revita TV

Bezár az aranypart

Bezár az aranypart

Szerdán volt az utolsó lehetőség, hogy a melegben felüdülni vágyók az Aranyparton strandoljanak.

A hivatalos fürdési szezon ugyanis augusztus 31 - ével véget ért, a Győr - Szol az Aranypart kettő után az Aranypart egyet is bezárta. Mostantól ott csak napozni lehet, fürdeni viszont szigorúan tilos. Az előrejelzések szerint egyelőre marad a késő nyári 30 fok körüli meleg, vagyis aki még szeretne egy kicsit vízparton pihenni annak máshová kell mennie.

Az Aranypart kettő után, szeptember elsejétől már az egyen sem szabad megmártózni. Az üzemeltető szerint szeszélyes volt a mostani nyár, ennek ellenére sokan jöttek ide kikapcsolódni.

A strandszezonnak ezzel hivatalosan vége, bár az előrejelzések szerint még napokig harminc fok körüli hőmérsékletekre számíthatunk. Vagyis sokan vágynának a vízpartra ahol viszont mostantól már csak saját felelősségre szabad megmártózni. Ha valaki nem akar a tilosban strandolni a fürdőbe kényszerül vagy választhatja a teljesen megújult Gyáév uszodát amit pénteken délelőtt avatnak fel ünnepélyes keretek között.

Címkék: győr-szol

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.

2024. Április 24. 09:20, szerda | Helyi

Ez a verseny nemzetközi találkozóhelye a makett köré szövődött barátságoknak – ilyen volt a 26. Mosonshow

Rengeteg ember, és még annál is több részletgazdag makett: ilyen volt az a makettverseny Mosonmagyaróváron, ahová még ázsiai országokból is érkeztek versenyzők.

2024. Április 24. 08:13, szerda | Helyi

Választás 2024: Dr. Dézsi Csaba András

A programról, az elmúlt 4.5 évről és az ellenfelek egy-egy kritikájára is reagált Dr- Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP polgármersterjelöltje

2024. Április 24. 07:16, szerda | Helyi

Mutatjuk a Speedmarathon eredményét!

Hazánkban április 23-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 26 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.