Városlista
2023. március 28, kedd - Gedeon, Johanna

Hírek

2019. Szeptember 04. 16:00, szerda | Belföld

Bicikliseket támadtak meg Rinyaújlakon

Bicikliseket támadtak meg Rinyaújlakon

Három dél-somogyi férfi egy rinyaújlaki rendezvény után részegen leszólított és megvert két biciklist. Az egyikük bordája eltört. A Kaposvári Járási Ügyészség Barcsi Kirendeltsége garázdaság és súlyos testi sértés miatt emelt v

A támadók közül ketten többszörösen büntetett előéletűek voltak már akkor is, amikor tavaly nyáron éjszaka részegen hazafelé tartottak egy rendezvényről. Az utcán észrevettek két idegen biciklist.

Odakiáltottak nekik, majd az egyiküket minden ok nélkül szidni kezdték, majd egyikük lefogta, két társa pedig püfölni és rugdosni kezdte.

A másik biciklis nem mert közbeszólni, de úgy tett, mintha telefonon hívná a rendőröket, ami a támadókat nem ijesztette el, sőt, egyikük őt is arcon verte ököllel.

A verekedésnek az vetett véget, hogy a közelben megjelent egy autó. A megtámadott áldozatok közül az egyik férfinak addigra már egy bordája eltört, a társa viszont megúszta komolyabb sérülés nélkül.

Az ügyészség börtön, illetve fegyházbüntetést javasol a három támadónak, a két büntetett előéletűnek 3 és fél, illetve 4 évet, társuknak pedig 2 évet.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 28. 09:14, kedd | Belföld

KSH: 528 000 forint volt a januári bruttó átlagkereset

2023 januárjában a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 528 000, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 363 900 forint volt.

2023. Március 28. 07:38, kedd | Belföld

Hozzájárult a parlament Finnország NATO-csatlakozásához

Hozzájárult az Országgyűlés hétfőn Finnországnak az Észak-atlanti Szerződés Szervezetéhez (NATO) történő csatlakozásához.

2023. Március 28. 07:35, kedd | Belföld

Vihar: Országszerte kidőlt fák, leszakadt vezetékek

Országszerte kidőlt fák, leszakadt vezetékek akadályozzák a közúti és vasúti közlekedést a viharos szél miatt. Az időjárás már több közúti balesetet is okozott.

2023. Március 28. 07:34, kedd | Belföld

Magyar-bolgár - Negyven év után győztes rajt az Eb-selejtezőkön

A magyar labdarúgó-válogatott a vendég bolgár csapat felett aratott könnyed, 3-0-s győzelemmel kezdte hétfőn az Európa-bajnoki selejtezősorozatot.