Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Május 15. 07:13, kedd | Kék hírek
Forrás: mno / MTI

Bírták a luxusautókat

Bírták a luxusautókat

Autók külföldi értékesítésével manipuláló csalókat fogtak el a vásárosnaményi rendőrök Budapesten; a csoport körözött vezetőjét és két társát őrizetbe vették.

Közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője.

Tamásné Berki Bianka elmondta: a csalókra szervezett akció keretében, egy időben, még a múlt kedden csaptak le a beregi rendőrök Budapesten, Dunaújvárosban, Százhalombattán és Szigetszentmiklóson, és házkutatásokat is tartottak.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak nagy értékű gépkocsikat csaltak ki bizományi értékesítés címén tulajdonosaiktól, az autókat Ukrajnába vitték, és feltehetően ott adták el saját hasznukra. Volt olyan eset is, amikor a tulajdonos beleegyezésével vitték a járművet a szomszédos országba, itthon pedig a gépkocsi ellopását jelentette be az autós.

A nyomozás során a rendőröknek sikerült azonosítaniuk a bűnözői csoport feltételezett vezetőjét, aki ellen több bírósági elfogatóparancs is érvényben van. A körözött férfit budapesti bérelt lakásában fogták el. Az ügyben a vásárosnaményi rendőrkapitányság tovább folytatja a vizsgálatot.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.