Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2010. November 18. 14:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Bizarr ruhát húzott a sorozatsztár

Bizarr ruhát húzott a sorozatsztár

Még a történelem legjobban öltözködő sztárjai is képesek néha nagyon mellélőni, amire Leighton Meester átlátszó csipke kezeslábasa a legjobb példa.

A Pletykafészek című sorozatot több dolog miatt is érdemes figyelemmel követni. Egyrészt jó a történet, gyönyörű hölgyek szerepelnek benne, és a legaktuálisabb divatirányzatok is életre kelnek a történet folyamán. A képernyőről lemászva azonban már nem annyira tökéletes a Gossip Girlök megjelenése - és itt nemcsak Taylor Momsenre kell gondolni. Leighton Meester ugyanis szintén félre tud nyúlni, amikor őrült trendi akar lenni.

A huszonnégy esztendős színésznő egy átlátszó, csipkével díszített kezeslábasban jelent meg egy ünnepségen, ami alá egy szintén csipkéből készült óriás bugyit vett fel, így mindenki megtekinthette a hátsója formáját.

A fantasztikus outfithez még egy szép, mély dekoltázs is párosult. A koronát pedig az óriási szilikonpántjai tették fel a textil kompozícióra. Bár azért a frizurája mellett sem lehet elmenni szó nélkül, de az szinte eltörpül a rucija mellett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült