Városlista
2024. augusztus 12, hétfő - Klára

Hírek

2014. Február 27. 12:38, csütörtök | Kék hírek
Forrás: MTI

BKV-bérlethamisítókat lepleztek le a fővárosban

BKV-bérlethamisítókat lepleztek le a fővárosban

A nyomozás adatai szerint 350-400 hamis BKV-bérletet hozott forgalomba dílereken keresztül egy bérlethamisító 2013 márciusa óta Budapesten - közölte csütörtökön a police.hu.

A XIII. kerületi rendőrkapitányság csalás és közokirat-hamisítás miatt indított eljárást egy jánoshalmi és egy gyömrői férfi, valamint a bérletek készítője, a váci hamisító ellen.
A gyanúsítottaktól a hamis bérleteken kívül pisztolyokat, kábítószergyanús anyagokat, lőszert, nyomtatókat, MÁV-vonaljegyeket, hamisnak látszó személyazonosító igazolványokat és vezetői engedélyt, valamint egy szemmel láthatóan hamis rendőrségi szolgálati igazolványt foglaltak le.
A rendőrök a dílereken keresztül jutottak el a hamisítóhoz, egy 37 éves váci férfihez, akit Budapesten, a Flórián téren fogtak el február 24-én. Egyben kezdeményezték előzetes letartóztatását - közölte a rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 09. 08:07, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek egy iskolaőr ellen, aki egy hetedikes kislányt zaklatott

2024. Augusztus 09. 08:06, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek a lányát kádba fojtó nővel és élettársával szemben

Vádat emelt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nő és annak élettársa ellen, akik vízbe fojtották a nő fogyatékkal élő lányát egy Nyírbátor közeli településen.

2024. Augusztus 06. 08:01, kedd | Kék hírek

Feltörte a Neptun-rendszert, magának utalta el hallgatók ösztöndíját

Az egységes felsőoktatási rendszert, a Neptunt feltörő, és egyebek mellett hallgatók ösztöndíjait magának átutaló csalót fogott el a rendőrség, a letartóztatásban lévő fiatal férfit több mint száz rendbeli bűncselekménnyel gyanús