Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2016. Július 14. 11:53, csütörtök | Helyi
Forrás: Leier Autó Győr

BMW Leier Autó Golf kupa – stílusból ötös

BMW Leier Autó Golf kupa – stílusból ötös

Második alkalommal rendezte meg a győri Leier Autó Kft. és az Old Lake Golf Club a BMW Leier Autó Golf Kupa ranglista versenyét.

A verseny színvonalát és kitűnő hangulatát a kiállított BMW modellek emelték, melyek jól illettek a nívós helyszín atmoszférájába.

Június 25-én Tata mellett, Remeteségpusztán, az Old Lake Golf Club parkolójában megsokasodtak a prémium autók, nem véletlenül, hiszen a győri Leier Autó Kft. golf ranglista versenyére hívta meg partnereit. Úgy tűnik, a győri BMW Márkakereskedés nem tud melléfogni, 2015-ben el is nyerték az Év BMW Márkakereskedője címet. Az Old Lake Golf Club tökéletes választás volt festői környezetével és remek pályájával, a megjelent versenyzők és érdeklődők baráti hangulatot teremtettek, a kiállított autók pedig megkoronázták az eseményt.

A golffal csak ismerkedő vendégek is találhattak számukra kihívást, megtanulhatták a sport alapjait, valamint tesztvezetés során megtapasztalhatták a BMW életérzést is. A gyönyörű és bivalyerős presztízsmodellek mellett a Leier Autó Kft. mint hivatalos BMW i szervizpartner elhozta legkisebb BMW i3 modelljét is, ami sokak szívébe belopta magát.

Elektromos „autóból” volt bőven a pályán, de a BMW i3 közel sem egy golfautó, habár méretéből első látásra lehetne párhuzamot vonni velük, de az i3 ízig-vérig BMW! A tisztán elektromos meghajtású autóval akár 200 kilométert is megtehetünk egy töltéssel, emellett teljesítményére sem lehet panasz, 0 –ról 100 km / órára mindössze 7,3 másodperc gyorsul. A Golf Kupára érkezők mind megcsodálták a „zöld rendszámost”, méretéhez képest még a magasabbak is kényelmesen elfértek. A kiemelt érdeklődés azonban nem lepte meg a Leier Autó munkatársait, ők már tudták, hogy az elektromos autók ideje eljött, egyre többen keresik a BMW i szériát.

A rendezvény hangulatát nehéz lenne pár gondolatban összefoglalni, ezért a sorokat inkább fotós összeállítással zárjuk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 01. 09:14, csütörtök | Helyi

Vastapssal búcsúztatták a hívek Benkovich Ferenc atyát

Nem elköszönni, hanem megköszönni – ezzel a lelkülettel gyűlt össze a hatalmas tömeg a győri Szentlélek templomban, hogy utolsó miséjén hálát adjanak a plébánosért, akit kényszernyugdíjazott a püspöke.

2024. Augusztus 01. 08:10, csütörtök | Helyi

Felpöröghet az albérletpiac Győrben is

Az egyetemi ponthatárok kihirdetésével magasabb fordulatszámra kapcsolhat az albérletpiac.

2024. Augusztus 01. 07:13, csütörtök | Helyi

Nagyon megbüntette a hatóság a hulladékégetőt

A legutóbbi tűz miatt tett bejelentést a városrész önkormányzati képviselője a kormányhivatalnál, a hatóság döntését pedig nyilvánosságra hozta.

2024. Július 31. 09:15, szerda | Helyi

Elhunyt Dunaszentpál polgármestere

Váratlan és fiatalon elhunyt Csontos Attila dunaszentpáli polgármester.