Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Február 15. 09:04, vasárnap | Helyi
Forrás: Police.hu

BMW-t lopott a győri uszoda parkolójából

BMW-t lopott a győri uszoda parkolójából

A 30 éves férfi a győri uszoda parkolójában leállított BMW indítókulcsát megszerezte és az autót eltulajdonította.

A Győri Rendőrkapitányság nagyobb értékre elkövetett lopás bűntettének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki 2015. február 8-án 16 óra 30 perc körüli időben a győri uszodában egy férfi öltözőszekrényét feltörte, autója indítókulcsát és irattartó tárcáját elvitte. A sértett BMW gépkocsiját a parkolóból eltulajdonította.

A győri nyomozók széleskörű adatgyűjtésbe kezdtek és elrendelték a eltulajdonított gépkocsi körözését. A beszerzett bizonyítékok alapján 2015. február 10-én elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit. A 30 éves győri lakos a házkutatásra érkező rendőrök elől a ruhásszekrényben bújt el.
Kihallgatásakor az autólopást beismerte. Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított az uszodában szaunázott. Miután a mellette vetkőző férfi a fürdőbe ment, öltözőszekrényét felfeszítette, irattárcáját és kocsikulcsát ellopta. A parkolóban megkereste az autót, beült és elhajtott vele. A csomagtartóban lévő falitükröt és a dobozos söröket otthon kirakta, majd a gépkocsit Szlovákiába vitte.

A dunaszerdahelyi rendőrök a Győrből eltulajdonított BMW-t egy nagymegyeri férfinél megtalálták és lefoglalták.A nyomozás adatai szerint a 30 éves férfit mobiltelefon lopással és lakásbetöréssel is gyanúsítják a győri rendőrök. Egy férfi mobilját telefonálás ürügyével kölcsönkérte és nem adta vissza. Terhére róható, hogy januárban egy győri társasházi lakásba ajtóbefeszítéssel behatolt és onnan mobiltelefont, tabletet, LCD televíziót, készpénzt és szeszesitalokat tulajdonított el.

A Győri Rendőrkapitányság K. Norbert 30 éves győri lakost nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette. A Győri Járásbíróság 2015. február 12-én a gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezte.

Címkék: autó lopás, bmw, győr, uszoda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.

2024. Április 28. 08:10, vasárnap | Helyi

Szent Flórián nap – Nyitott szertárkapuk napja Győrszentivánon

A Nyitott Szertárkapuk Napjára különleges programmal készül a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Április 28. 07:15, vasárnap | Helyi

Eddig ötezren tudták csökkenteni áramszámlájukat napenergia segítségével

Már több mint 5000 nyertes van a Napenergia Plusz programban.

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.