Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2010. Április 11. 14:47, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Bódi Guszti: "Cigány ember nem lesz öngyilkos!"

Bódi Guszti: "Cigány ember nem lesz öngyilkos!"

Bódiék ugyanúgy felnéztek Daróczi Dávidra, mint sokan mások. Tisztelték őt, és példaértékűnek találták azt, amit elért. Az Esti sztori felvételén azt is elárulták, hogy szűkebb és tágabb környezetükben még soha nem fordult elő,

Choli bácsi, Daróczi Dávid édesapja személyes ismerőse a Bódi családnak, akik rendkívül tisztelik Choli Daróczi Józsefet.
"Dávid óriási fájdalmat hagyott a szerettei szívében. Choli bácsi, az édesapja keres neki sírhelyet. Mekkora fájdalom lehet, hogy az ember a saját gyermekének keres sírhelyet!" - fakadt ki Margó, aki számos roma hagyományokkal megtartott virrasztást és temetést átélt már.

Margó úgy látja, hogy Choli bácsi hihetetlen erőről tesz tanúbizonyságot. "A szokás szerint a virrasztásnál az egész család és rokonság együtt próbálja meg feldolgozni a tragédiát. Tele van a ház, emlékeznek, beszélgetnek, eltelik így pár nap. Mikor Guszti édesanyja meghalt, a kórházban ötvenen voltak, már az orvosok szóltak, hogy Bódiék menjenek haza. A nagy sokaság, az együttlét valahogy könnyebbé teszi a család számára az elviselhetetlen fájdalmat" - emlékszik vissza.
Bódiék azt is elmesélik, hogy a hagyományoknak megfelelően a halottnak épített kriptát gyakorlatilag úgy rendezik be, mint ha a szobája, lakása lenne. Bútorokkal, az illető kedvenc tárgyaival, ezzel tisztelik meg a halottat.


Az Esti sztori vasárnap esti adásában megemlékezést láthatnak Daróczi Dávidról, és az is kiderül, hogy Havas Henrik miért nem hajlandó beszélni a történtekről. Esti sztori vasárnap 21.00 órakor a STORY TV4 műsorán Havas Henrikkel és Ómolnár Miklóssal ...hogy a bulvár ne legyen szitokszó.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.