Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2020. Február 07. 14:05, péntek | Belföld

Bombát találtak Budapesten, Ferencvárosban

Bombát találtak Budapesten, Ferencvárosban

Második világháborús bombát találtak az egyik Ferencvárosi telephelyen. A környéket lezárták a rendőrök.

Gajdos Milán, a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-nek elmondta, hogy a rendőrség értesítette őket, hogy a IX. kerületben, a Timót utca 5. szám alatti ipari területen, egy telephelyen bombát találtak.Az azonosítás idejére 200 méteres sugarú körben lezárják a területet.

Információink szerint az egyik autóalkatrészekkel foglalkozó vállalat logisztikai központjában bukkantak rá a robbanófejre.

Gajdos Milán az Origónak elmnodta, hogy a rendőrség jelenelg azon dolgozik, hogy lezárja a területet, a tűzszerészek ezek után fogják meghatározni, hogy milyen és mekkora bombát találtak.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.