Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. Február 14. 12:01, szerda | Belföld
Forrás: mti

Három nővel bordélyházat működtetett egy férfi egy nógrádi faluban

Három nővel bordélyházat működtetett egy férfi egy nógrádi faluban

Bordélyházat működtettek egy Nógrád megyei faluban; a Salgótarjáni Járási és Nyomozó Ügyészség kitartottság és prostitúció elősegítése miatt emelt vádat egy férfi és egy nő ellen

- közölte a megyei főügyész szerdán az MTI-vel. Bóna Gyula elmondta: az elsőrendű vádlott, egy 38 éves férfi 2017 áprilisában három nővel állapodott meg abban, hogy azok prostitúciós tevékenységet folytatnak, a szolgáltatást a férfi az interneten hirdette.

Megegyezésük szerint a nők az így szerzett keresetük felét átadták a férfinak, aki ezért cserébe "védelmet" biztosított nekik, és többször is megjelent a tevékenység végzésére használt ingatlanban. A férfi így a prostituáltakkal tartatta ki magát.

Az ingatlant a három nő egyike, a 48 éves másodrendű vádlott bocsátotta rendelkezésre úgy, hogy társai a lakás egyik szobáját használták felváltva, ő pedig a lakás általa lakott helyiségét ugyanilyen célra.

A főügyész hozzátette: a férfi ellen kitartottság bűntette, míg a másodrendű vádlott ellen prostitúció elősegítése miatt emelt vádat az ügyészség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.