Városlista
2024. május 29, szerda - Magdolna

Hírek

2024. Április 12. 09:11, péntek | Helyi

Borkai Zsolt készen áll a visszatérésre

Borkai Zsolt készen áll a visszatérésre

Borkaival Közösen a Jövőért. Erre a névre változott meg nemrég a korábbi polgármester civil egyesülete, amelyet azért hoztak létre, hogy az egykori olimpiai bajnok tornász visszatérjen a közéletbe.

A Győrt 13 évig polgármesterként irányító, de morális okok miatt a legutóbbi választást követően lemondó Borkai Zsolt választási műsorunkban úgy fogalmazott: azért tér vissza, mert újra sikeressé akarja tenni a várost, ez szerinte utódjának Dr. Dézsi Csaba Andrásnak nem sikerült.

Az Oxygen Media választási sorozatot indítottott a múlt hónapban, április végéig meghívjuk stúdiónkba a győri polgármesterjelölteket, a jelenlegi információink szerint akár hét jelölt is lehet majd a szavazólapon.

  • Elsőként a Momentum és az LMP által is támogatott Pintér Bencét, a Tiszta szívvel a városért egyesület elnökének a programját, céljait ismerhették meg
  • Ezután Pollreisz Balázs, az MSZP városi elnöke volt a vendégünk – aki a múlt héten visszalépett a jelöltségtől
  • Három hete Balla Jenő, az Összefogás Győrért civil egyesület vezetője, önkormányzati képviselője érkezett stúdiónkba
  • Két hete pedig Dr. Szilágyi Norbert, a Megoldás Mozgalom győri polgármesterjelöltje és Európa Parlamenti képviselőjelöltje mondta el gondolatait.
  • A múlt héten Glázer Tímea, a Demokratikus Koalíció helyi elnöke, egyben győri polgármesterjelöltje érkezett hozzánk.

Pollreisz Balázs visszalépése miatt továbbra is 7 jelölt indulásáról tudunk, így a jövő hétre Kovács Lászlót, a Civilek Győrért Egyesület vezetőjét várjuk a stúdiónkba, utolsóként pedig a regnáló polgármester, Dr. Dézsi Csaba András zárja le sorozatunkat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 29. 07:12, szerda | Helyi

Átadták az Egyetem MedTech Egészségtechnológiai Campusának első épületét

A győri Széchenyi István Egyetem a Zrínyi utcában, az egykori kórházi épületegyüttesben valósítja meg a MedTech Egészségtechnológiai Campusát, melynek első elkészült épületét szombaton hivatalosan átadták.

2024. Május 28. 09:14, kedd | Helyi

Visszajutott az élvonalba az ETO!

Az ETO FC Győr 1-0-ra legyőzte a vendéglátó és a mérkőzést emberhátrányban befejező Ajkát a labdarúgó NB II 34., utolsó fordulójának vasárnapi játéknapján, ezzel feljutott az élvonalba.

2024. Május 28. 08:12, kedd | Helyi

Több vonalon is változik a közlekedési rend vármegyénkben

Május 27-től október 6-ig pályafelújítás miatt változik a közlekedési rend a Győr-Veszprém vonalon, a vonatok menetrendjéhez igazodva Zirc és Veszprém között pótlóbuszok közlekednek.

2024. Május 28. 07:15, kedd | Helyi

Az ikrényiek nyomásingadozásra, víz elszíneződésre számíthatnak

A Pannon-Víz Ikrény fő vízellátó rendszerének központi szerelvényaknájában motoros pillangó szelep cserét végez 2024.05.28-án (kedden) 8:00 és 12:00 óra között.