Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. Június 07. 08:00, hétfő | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Borkai a Fidesz polgármester- jelöltje

Borkai a Fidesz polgármester- jelöltje

A Fidesz Győri Szervezetének közgyűlése egyhangúlag támogatja, hogy a 2010-es önkormányzati választásokon Borkai Zsolt induljon újra a polgármesteri tisztségért.

A Fidesz Győri Elnöksége úgy véli, Borkai Zsolt vezetésével Győr 2006 októbere óta olyan eredményeket ért el, amellyel a kisalföldi megyeszékhely - Budapest mellett - a hazai gazdaság vonatkozásában a legerősebb magyar várossá vált. Győr működése és pénzügyi helyzete - az elmúlt évek kormányzati megszorításai ellenére stabil, intézményrendszere szilárd, az önkormányzat pedig nem mondott le az eltervezett fejlesztések, beruházások megvalósításáról. Győr újra csábító a befektetők számára, pozíciói révén erős és megkerülhetetlen. Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő nagyvárosa, ahol közösen az új kormányzat törekvéseivel megvalósítható a biztonságos, nyugodt élet minden lehetősége. Ennek az elérése a célja Borkai Zsoltnak és a Fidesznek, valamint a városvezetés minden tagjának- tájékoztatott a szervezet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.

2024. Május 05. 08:16, vasárnap | Helyi

Kezd magára találni a használtautó

Gazdasági Magazinunk legújabb részében foglalkozunk ismét a nyáron induló otthonfelújítási programmal, emellett pedig utánajárunk annak, hogy a tavaly évvégi megtorpanás után milyen irányba tart a használtautó-piac.

2024. Május 05. 07:14, vasárnap | Helyi

Hivatásos művészeket körözött le a győri zenészhallgató

Behán Áron András egyetemista harmadik lett egy olyan zenei világversenyen, ahol hivatásos zenészek is indultak.

2024. Május 04. 09:17, szombat | Helyi

Kincsem, a kisbéri csodakanca: szülőföldjéről indul vándorkiállítás

A kisbériek büszkék arra, hogy Kincsem Kisbéren fogant, és itt is fejezte be pályafutását.