Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. Február 01. 08:32, csütörtök | Bulvár

Boros Lajost kórházba vitte a szíve

Boros Lajost kórházba vitte a szíve

A szíve miatt került kórházba Boros Lajos, hétfő óta fekszik a kardiológián.

A rádiós a Blikknek elárulta, a szíve mindössze 35 százalékon ketyeg, ezért jelenleg tetőtől talpig vizsgálatokat végeznek rajta, hogy kiderüljön, mi ennek az oka.

"Nagyon érdekes a helyzet, mert miközben naponta úszom 1500 métert, nem tudok felmenni egy lépcsőn. Többször fordult elő az utóbbi időben, hogy meg kellett állnom, mert nem bírtam továbbmenni, nagyon szédültem, nem éreztem jól magam. Ezért hívtam fel egy barátomat, aki közölte, azonnal irány a kardiológia. Befektetett, hogy kiderüljön, mi történik." - mondta a lapnak.

"Üzenem mindenkinek, aki a temetésemet tervezgette, hogy még várhatnak. Egyelőre, ahogy mondani szoktam, három-négy komoly betegség küzd bennem egymással, de mindezt értem teszik. És amíg ez így van, egymással vannak elfoglalva, nem velem, így velem minden rendben van" - tette hozzá.

Forrás: origo.hu

Kép: MTI/Beliczay László

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.