Városlista
2024. augusztus 8, csütörtök - László

Hírek

2013. Augusztus 05. 10:50, hétfő | Bulvár
Forrás: webbulvar.hu

Börtönbe került, mert levizelte a Tesco kólakészletét

Börtönbe került, mert levizelte a Tesco kólakészletét

"Váratlanul" tört rá a vizelési inger, és nem volt már ideje elmenni a vécéig - ezzel magyarázta egy férfi, hogy miért húzta le a sliccét az áruház kellős közepén, a kólás lerakat mellett.

"Váratlan" vizelési inger tört rá a lumbágójára szedett gyógyszer mellékhatásaként, ezért kellett sürgősen elvégeznie a dolgát - ezzel védte az ügyvéd azt a 36 férfit, aki korábban a Tesco üdítős során húzta le a sliccét és vizelt le mintegy 242 font (83 ezer forint) értékű kólát. Stephen Goldringet az egyik angliai Tesco üzletben csípte el a biztonsági kamera, így egyértelmű bizonyíték is volt ellene, tettét csak magyarázni tudta, tagadni nem.

Cikk folytatása...

Címkék: börtön, vizelés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 08. 07:49, csütörtök | Bulvár

Juhászra támadt egy medve az erdélyi Maros megyében

Juhászra támadt egy medve szerdára virradóra az erdélyi Maros megyében, a férfit a két lábán sebesítette meg a nagyvad - közölte szerdán reggel a Maros megyei hegyimentő szolgálat.

2024. Augusztus 07. 07:59, szerda | Bulvár

Perseidák - A jövő hét elején figyelhető meg a legtöbb hullócsillag

Jövő hétfőn tetőzik a Perseida meteorraj, ekkor figyelhető meg az égbolton a legtöbb hullócsillag - közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.