Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Március 06. 07:31, szombat | Sport
Forrás: HírTV

Börtönbüntetésre ítélhetik Bölönit

Börtönbüntetésre ítélhetik Bölönit

Hat hónaptól öt évig terjedő börtönbüntetésre ítélhetik Bölöni Lászlót Belgiumban, amiért még a Standard Liege edzőjeként kitessékelte a doppingellenőrzés miatt a csapat öltözőjébe belépő illetékest tavaly novemberben a Gent e

A Gent elleni, november 21-i mérkőzés után Carcelának, Felipének és Cyriacnak kellett volna alávetnie magát az ellenőrzésnek, azonban a hangosan kiabáló és erőteljesen gesztikuláló haragos edző ezt nem tette lehetővé.

„Bölöni megragadta a karom, és értésemre adta, hogy távoznom kell. Az ajtó felé lökött, és azt mondta, ha nem mész ki, megütlek" - mondta a doppingellenőr.

Bár a vizsgálatra kevéssel később ennek ellenére sor került, a Flamand Közösség mégis úgy döntött, feljelentést tesz az ügyben. A Belga Labdarúgó-szövetség és a brüsszeli főügyész is vizsgálódik, a marosvásárhelyi születésű edző azzal védekezett, nem tudta, hogy a férfi doppingellenőr. Ha Bölönit vétkesnek találják, 6 hónaptól 5 évig terjedő börtönbüntetésre ítélhetik és 200-tól 2000-ig euróig terjedő pénzbírság kifizetésére kötelezhetik.

(sporthirado.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

2024. Április 26. 06:41, péntek | Sport

Nem várt izgalmakat hozott a Mezőörs és az Unione csatája az Amatőr Kupa döntőjében

Az Unione FC nyerte csütörtökön a labdarúgó Amatőr Kupát.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.