Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2010. Március 06. 07:31, szombat | Sport
Forrás: HírTV

Börtönbüntetésre ítélhetik Bölönit

Börtönbüntetésre ítélhetik Bölönit

Hat hónaptól öt évig terjedő börtönbüntetésre ítélhetik Bölöni Lászlót Belgiumban, amiért még a Standard Liege edzőjeként kitessékelte a doppingellenőrzés miatt a csapat öltözőjébe belépő illetékest tavaly novemberben a Gent e

A Gent elleni, november 21-i mérkőzés után Carcelának, Felipének és Cyriacnak kellett volna alávetnie magát az ellenőrzésnek, azonban a hangosan kiabáló és erőteljesen gesztikuláló haragos edző ezt nem tette lehetővé.

„Bölöni megragadta a karom, és értésemre adta, hogy távoznom kell. Az ajtó felé lökött, és azt mondta, ha nem mész ki, megütlek" - mondta a doppingellenőr.

Bár a vizsgálatra kevéssel később ennek ellenére sor került, a Flamand Közösség mégis úgy döntött, feljelentést tesz az ügyben. A Belga Labdarúgó-szövetség és a brüsszeli főügyész is vizsgálódik, a marosvásárhelyi születésű edző azzal védekezett, nem tudta, hogy a férfi doppingellenőr. Ha Bölönit vétkesnek találják, 6 hónaptól 5 évig terjedő börtönbüntetésre ítélhetik és 200-tól 2000-ig euróig terjedő pénzbírság kifizetésére kötelezhetik.

(sporthirado.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.

2024. Július 12. 07:55, péntek | Sport

Csúnyán megalázta a román másodosztályú csapat a paksiakat

A kupagyőztes Paksi FC 4-0-ra kikapott hazai pályán a román Corvinul Hunedoara csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának első mérkőzésén.