Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2011. Április 10. 14:45, vasárnap | Bulvár
Forrás: Stop

Börtönbüntetést kapott Knézy Jenő

Börtönbüntetést kapott Knézy Jenő

Knézy Jenőt első fokon három év próbaidőre és tíz hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság egy 2008 júliusában beadott indítvány alapján. A nyomozást három esztendeje súlyos testi sértés vádja miatt indítottá

"Először is szeretném leszögezni, hogy a tegnapi tárgyaláson az ügyész módosította azt a vádat, miszerint eltörtem volna a feleségem állkapcsát. Ez a vádpont három év alatt megdőlt. Kiderült, hogy a volt feleségemnek nincsen és soha nem is volt eltörve az állkapcsa" - mesélte az Új Ásznak Knézy Jenő, akinek ügyvédje is megerősítette: a tegnap ismertetett szakértői vélemény kizárta a törés tényét.

"Apróbb hámhorzsolások voltak a nőn, ám az nem bizonyítható, hogy védencemnek köze lett volna hozzá, mert az orvosi látlelet a cselekményt követő nap estéjén készült, tehát egy nappal az eset után, ami alatt bármi megtörténhetett. Ezért a bíróság súlyos testi sértésről könnyűre módosította a vádat" - nyilatkozta a napilapnak dr. Kamarás Péter, a sportriporter jogi képviselője, majd hozzátette: a cselekmény másik szála ügyfelének korábbi apósához vezethető vissza.

"Az após a vitát követően elment a lányáért és az unokájáért, amikor is dulakodásba keveredtek vejével. Ezt a helyzetet jellemezte úgy az após, hogy Knézy megtámadta őt, míg ügyfelem töretlenül állítja, hogy felesége édesapjának állt szándékában megrúgni őt. A férfiak egymásnak ugrottak, majd mindketten elestek. Semmilyen sérülés nem volt felfedezhető Knézy apósán, ehhez képest súlyos testi sértés bűntettének kísérletében állapították meg a felelősségét" - tette hozzá az ügyvéd, aki védencével felmentésért fellebbezett, hiszen az egyik vádban nem bizonyított a sérülések keletkezésének ideje, a másikban pedig szó sincs sérülésekről.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.