Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Július 31. 14:45, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Borzalmasan ciki Mischa Barton ruhája

Borzalmasan ciki Mischa Barton ruhája

Ugyan lefogyott a színésznő, de még így is iszonyatosan néz ki. Ugyanis a jó ízlés változatlanul hiánycikk az életében.

Olyan időkben, amikor Lady GaGa műanyagsátorból vagy plüssállatokból készült ruhákban jár, szép teljesítmény valaki másnak elhódítania a legcikibb dressz díját. De Mischa Bartonnak sikerült. Az egykoron színésznőként rangsoroló lány outfitje akár még elegáns is lehetett volna, de a mellrész fölötti és alatti kivágások miatt, idétlen lett a kompozíció, valamint a madaras minta sem éppen telitalálat. Egy fecske nem csinál nyarat, több tucat pedig divatot nem.




De legalább a súlyproblémáit maga mögött hagyta, és ismét olyan karcsú, mint amikor még volt karrierje. Sőt, még a szerelem is rátalált nemrégiben. Mischa mostanában Ali Love-val osztja meg az életét, akinek a hangját olyan dance slágerekből ismerheti a világ, mint a Chemical Brothers Do It Again-je. Amit Barton ne vegyen felszólításnak, ha megint felvenné eme csodás ruháját.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült