Városlista
2024. augusztus 7, szerda - Ibolya

Hírek

2012. Július 26. 09:36, csütörtök | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Borzasztóan lefogyott a szépfiú

Borzasztóan lefogyott a szépfiú

Rá sem ismerni a mindig sportos és izmos Matthew McConaughey-re. A színész csontsovány és arról suttognak, hogy súlyos beteg, pedig csak egy szerep kedvéért fogyott le.

Matthew McConaughey végre felismerte, hogy a romantikus vígjátékokkal csak pénzt lehet keresni, elismerést nem. A jobb munkákért viszont többet kell tenni, mint szépen mosolyogni. A The Dallas Buyer's Club kedvéért például önsanyargatásra kényszerült.

A filmben egy HIV-beteg villanyszerelőt játszik, akit érthetően nem lehet kigyúrtan, tökéletes erőnlétben megformálni a vásznon. Ezért Matt kemény fogyókúrába kezdett, hogy megszabaduljon csaknem tizenöt kilótól. Jelenleg körülbelül a célérték felénél tart, de már iszonyatos a kontraszt a régi, jól megszokott énjéhez képest. Az arca teljesen beesett, a csontjai mindenhol kilátszanak a bőre alól, és olyan sápadt, mint aki hetek óta nem aludt.
Eközben újdonsült felesége, Camila Alves szépen kerekedik pocak tájékon. A páros ugyanis hamarosan harmadszorra is szülői örömök elé néz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.