Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2010. Május 21. 07:45, péntek | Bulvár
Forrás: InfoGyőr

Botrány! Elton John félmeztelen fiúkkal táncolt

Botrány! Elton John félmeztelen fiúkkal táncolt

Elton John félmeztelen fiúkkal vonaglott a színpadon az egyik jótékonysági rendezvényen, ez pedig nem mindenkinek tetszett. A közvélemény kiakadt a pikáns műsoron és a főszereplők kaptak hideget-meleget bőven.

Nem aratott osztatlan sikert az amerikai Carnegie Hallban rendezett jótékonysági est egyik fellépője. A rendezvény bevétele az esőerdők védelméért harcoló Rainforest Fund alapítvány számláját gyarapította, és miután neves sztárok vállalták a részvételt, minden bizonnyal sikeres volt a koncert. A jelenlévők többek mellett Lady Gaga, Bruce Springsteen és Sting előadását élvezhették, Elton John produkciója azonban nem aratott osztatlan sikert. A jelenlévők és a közvélemény számára az még elfogadható volt, hogy Sting nőnek öltözött, de Sir Elton alaposan túllőtt a célon. A nyíltan homoszexuális énekes Madonna Material Girl című számával nyitott, majd belevágott a Like a Virgin című dalba is, és ekkor hét félmeztelen táncos jelent meg a színpadon.

A félreérthető műsor nem mindenkinek tetszett, és a hírek szerint többen meg sem várták a fellépés végét, és elhagyták a termet. A szervezők azzal magyarázták a dolgot, hogy ez egy paródia volt, de ez nem hatotta meg a nézőket és a kritikusokat sem.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.