Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2019. November 28. 10:46, csütörtök | Bulvár

Botrányt csinált Gáspár Bea a kórházban

Botrányt csinált Gáspár Bea a kórházban

A Gáspár család szerint szándékosan ment nekik a suzukis nő, ordibáltak egy kicsit a kórházban.

Csúnya karambolt élt túl a Gáspár család három tagja. A Bors szerint meggyőződésük, hogy a nő direkt hajtott szembe a forgalommal. A lapnak egy informátor azt mesélte, hogy Gáspár Bea és Virág szerda délután bement a kórházba, hogy számon kérje a lányt, amiért az majdnem elvette az életüket. Bejutottak a lány szobájába is, ahol kiabálni kezdtek, de az ápolók és a nő egy rokona épp a kórteremben tartózkodott.

Állítólag Gáspárék elég vehemensek és hangosak voltak, ordítottak, így megkérték őket, hagyják el a kórtermet. Azóta sokkal szigorúbban őrzi a kórház személyzete a balesetet szenvedett nőt, akinek erős fájdalmai vannak, és alaposan felzaklatták a történtek.

Gáspár Bea a baleset előtt 105-tel ment, de szabályosan. Győző a TV2-nek elmondta, hogy örült, hogy a hibázó nő nem halt meg, mert őket hibáztatta volna mindenki. Erről itt olvashat.

A huszonhat éves nő sem a rendőröknek, sem a mentőknek nem mondta, hogy öngyilkos akart volna lenni. Ő azt állítja, a közelmúltban befejeződött útfelújítások miatt nem tudta, hogy hol van a sávja, és rosszul hajtott fel az útra.

A Blikk most elérte a másik autót vezető nőt, aki semmire nem emlékszik. „Egyszerűen fogalmam sincs, mi történt. CT- és röntgenvizsgálaton is átestem, nem tört el semmim, de a májam megsérült és a fejemet is eléggé beütöttem” – mondta a nő, aki a lap információ szerint gyakran jár a környéken autóval.

"Hazafelé tartottunk, a belső sávban hajtottam, amikor észrevettem, hogy valaki jön szembe. Kihúzódtam a szélső sávba és lassítottam. Hangosan hajtogattam, hogy el fog kerülni minket, de néhány másodperc múlva meghallottam a csattanást és éreztem az ütközés erejét. Az első, amit meghallottam, hogy Virág kérdezi, jól vagyunk-e. Megnyugodtam, hogy él, majd Győző is megszólalt, nekem viszont nem jött ki hang a torkomon. Ettől Virág megijedt és zokogni kezdett." – mondta a Blikknek Gáspár Bea, aki szerint csak az védte meg őket, hogy egy nagy autóban ültek.

Gáspár Győző szerint a nő nagyon zavart volt a baleset után: „Ömlött a fejéből a vér és kérlelt minket, szedjük ki a kocsiból, de a tűzoltóknak kellett kivágniuk őt. A kórházban találkoztunk a munkatársaival és a párjával, ők mondták, gyakran jár arra, nem értik, mi történhetett. Az biztos, ha mi vagyunk a vétkesek, a mi kezünkön már kattant volna a bilincs. Virág kikészült, most végezte el a KRESZ-tanfolyamot, de kijelentette, soha nem akar vezetni, mert ezt az éjszakát képtelen elfelejteni.”

Forrás: origo.hu; 24.hu

Főkép: blikk.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).