Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Július 14. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Brad Pitt újra jól néz ki

Brad Pitt újra jól néz ki

A múlt havi trimmelés után, Brad Pitt végleg elszánta magát az idegesítő szakállától való megszabadulástól, és ismét csupasz képpel éli világát.

 

Több hónapnyi imázsrombolást követően, Brad Pitt végre ismét régi, tetszetős külsejével hódít. A sármos színész új filmje, a Moneyball forgatása kedvéért teljesen megszabadult a szakállától. Sőt, még a fodrászát is meglátogatta, vagyis már nyoma sincs a hobó megjelenésnek. A változás pedig nemcsak azért pozitív, mert jó ránézni, de legalább egy tízest fiatalodott is. Valamint boldognak is tűnik, bár lehet, hogy csak a sűrű arcszőrzete miatt nem láttuk mosolyogni az elmúlt időszakban.

 

Az egyetlen probléma az lehet a borotválkozásával, hogy a napokban második életévüket betöltő ikrei nem ismerik meg. Knox és Vivienne emlékezetében ugyanis egy kétlábon járó kecskeként él.

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült