Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2022. November 14. 16:41, hétfő | Belföld
Forrás: Ügyészség

Brahiból lefolyótisztítót öntött alvó ismerőse fülébe

Brahiból lefolyótisztítót öntött alvó ismerőse fülébe

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfivel szemben, akik egy buliban, részegen, kábítószer hatása alatt okozott maradandó sérüléseket az alvó sértettnek.

A vádirat szerint a vádlott és a sértett egy szegedi nyaralóban buliztak 2021. január 23. napján egy nagyobb társasággal. Az este folyamán az alkoholt és kábítószert is fogyasztó férfi az ittassága miatt földön fekvő sértettet megpróbálta felébreszteni úgy, hogy vizet öntött a fejére. Mivel ez nem vezetett eredményre, ezért a vádlott lefolyó tisztító granulátumot öntött a sértett fülébe, amit a társaság tagjai telefonnal rögzítettek. A sértett erre felébredt és megpróbálta vízzel kimosni a fülét, melynek hatására a nagy fájdalom mellett a lúg egyre mélyebben okozott égési sérüléseket.

A sértettet kórházba szállították, ahol megműtötték. A sértett sérülése maradandó hallás- és esztétikai sérüléssel gyógyult.

A járási ügyészség a vádlottat maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés bűntettével és kábítószerrel birtoklásának vétségével vádolja.

A férfi bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

A kép csak illusztráció

Címkék: ügyészségi hír

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Belföld

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

2024. Július 22. 07:48, hétfő | Belföld

Trenkwalder: 13,5 százalékkal nőtt a fizikai dolgozók átlagos órabére a második negyedévben

A második negyedévben a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére 2104 forint volt, ami 13,5 százalékos növekedés az előző év hasonló időszakában mért 1853 forinthoz képest

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.

2024. Július 21. 08:21, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 29. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: