Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2012. Február 15. 07:30, szerda | Helyi
Forrás: Rába ETO Futsal Club

Bravúr győzelem látványos gólokkal

Bravúr győzelem látványos gólokkal

Rengeteg újdonság várta a kilátogató szurkolókat hétfő este a Magvassy Mihály Sportcsarnokba a Rába ETO – Gödöllő bajnoki mérkőzésen.

Sorsolás, rengeteg ajándék, borkóstoló és nem utolsósorban egy rangadó volt a program ezen az estén. Az ETO-ban sérülés miatt nem tudott pályára lépni Csopaki István, így Bárdosi Hunor került a keretbe. A román válogatott Al-Ioani is megérkezett, így ő is le tudott ülni a padra.

A mérkőzésen, amely egy perces gyászszünettel indult a tragikus hirtelenséggel elhunyt Császár Gyula emlékére, a Gödöllő kezdte a játékot, és már az első perctől öt a négy elleni játékot próbált meg Baranyai Pál, az ellenfél mestere. Az ETO rögtön reagált erre a taktikai húzásra, és nem is talált rést a Gödöllő a betonvédekezésen. A 4. percben Harnisch találta meg Dróthot, aki egy az egyben megverte emberét, majd bődületes gólt zúdított Ács kapujába. A gól után tovább próbálkozott öt a néggyel a Gödöllő, de az ETO állta a sarat.

A 8. percben egy labdavesztést büntettek a Bikák, Lovrencsics talált lerohanásból Balázs Zoli kapujába. A gól után kiegyenlített játék folyt a pályán, igazi helyzetek nélkül. A gödöllőiek türelmesen próbálkoztak, de eredménytelenül. Aztán a 16. percben Dróth unta meg a semmittevést és távoli lövése a bal sarokban kötött ki. Ezzel alakult ki a 2-1-es félidei eredmény.

A szünetben a Deé Családi Pincészet ajándékait vehették át a szerencsés nyertesek, és a Nemak Győr Kft. is egy ajándékcsomagot sorsolt ki. A Pink Ladyk bemutatóját is nagy taps kísérte.

Úgy indult a második félidő, mint egy álom. Álomszép támadás, egyérintős passzok, majd Harnisch beadását nyolc másodperccel a kezdés után Dróth vágta a kapuba. Megnyugodott az ETO, tovább próbálkozott a Gödöllő, de újabb győri gól következett, Harnisch tette fel a koronát teljesítményére, 4-1 az ETO-nak. Egy elváltás után Ughy Márk szépített, tehát először jött be az öt a négy ellen a Bikáknak 30 perc alatt.

Szeghy adott gyönyörű labdát Dobrénak, aki átemelte a kifutó kapust, és ezzel eldőlt a mérkőzés. A végén Lódi percei következtek, kétszer volt eredményes, a második gólját a saját hatosáról ívelte az üres kapuba. A vége 7-2, de a Gödöllő minden dicséretet megérdemel, taktikus játékkal, fegyelmezetten próbálták megzavarni az ETO játékát. A fáradtság aztán legyűrte őket, így csak időt nyertek az öt a négy elleni játékkal, és a Rába ETO második félidei teljesítményével megérdemelten nyert az óriási taktikai csatában.

Marcos Angulo dicsérte az ellenfelet bátor taktikájáért, de hozzátette, hogy a második félidőben óriásira nőtt a különbség a két csapat között. Egy kemény, férfias küzdelemben szerzett bravúr győzelmet a Rába ETO.
Molnár Attila

Rába ETO - Gödöllő 7-2 (2-1)
Győr, NB I-es mérkőzés, 600 néző
ETO: Balázs – Lódi, Gyurcsányi, Harnisch, Dróth. Cs.: Ramada, Café, Szeghy, Al-Ioani, Dobre, Bárdosi, Matkovics. Edző: Marcos Angulo
Gödöllő: Ács – Ughy, Szente, Simonyi, Frank P. Cs.: Hegedűs, Biczi, Nagy R., Schrancz, Jenei, Lovrencsics, Vidák. Edző: Szente Tamás
Gsz.: Dróth (4., 16., 21.), Harnisch (23.), Dobre (34.), Lódi (38., 40.) ill. Lovrencsics (8.), Ughy (29.).

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 09:16, vasárnap | Helyi

Kulcslyuk műtéthez kapott pénzt a győri kórház helyi vadászoktól

Megyei vadászok a győri kórház gyermekosztályának 1 200 000 forint értékű segítséget „vadásztak össze”.

2024. Május 19. 08:16, vasárnap | Helyi

Nyomatékot adnak gyakorlati tudásuknak

Még könnyebb lesz fizikát tanulni a győri Kazinczy Ferenc Gimnáziumban. Az intézmény megkapta ajándékba azt az eszközt, amelyet a tavalyi Alprosys Kreatív Fizikaversenyen használtak a diákok.

2024. Május 19. 07:12, vasárnap | Helyi

Díjat nyert a győri Audi

Azért kapta az elismerést, mert energiaigényének nagy részét megújuló forrásból fedezi.

2024. Május 18. 09:12, szombat | Helyi

A nyomdaipar egyik legnagyobb kitüntetését kapta a győri szakember

A díjat Egyházi Zsolt kapta, aki egy győri nyomdaipari céget vezet. Már az édesapja is nyomdász volt, az elismerést az ő emlékének ajánlja.