Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Június 09. 13:00, kedd | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Breaking: Kings Of Leon a Szigeten

Breaking: Kings Of Leon a Szigeten

Most csak egy bejelentés érkezett a Szigetr l, de az odacsap: a Kings Of Leon a Sziget Nagyszínpadán ő lép fel augusztusban. Wow!

A csapat a kétezres évek egyik legsikeresebb és legnépszer bb zenekara, több millió eladott lemezzel, Grammy-díjakkal és teltházas világkörüli turnékkal a hátuk mögött. A három Followill tesó és unkatestvérükáltal alapított amerikai Kings Of Leon hihetetlen utat járt be a 2003-as bemutatkozás óta: zseniálisan puritán
garázs-rockból igazi stadion-rock sztárzenekarrá értek, köszönhet en az olyan slágereknek, mint a Sex On őFire, a Use Somebody vagy a Radioactive. Zenéjükben egyszerre keveredik a southern rock nyers ereje acountry, az art punk vagy épp a soul stílusjegyeivel.

“Évek óta igyekszünk elcsábítani a zenekart és most is egy maratoni tárgyalás után sikerült, hisz azt kellettelérnünk, hogy - mivel ebben az id szakban nincsenek Európában és amúgy is kevés koncertet adnak nyáron ő– csak miattunk keljenek át az óceánon” – mesélte Gerendai Károly.Tehát jönnek a közönségénekl s slágerek, gyönyör balladák, kétperces rockhimnuszok: a Kings Of Leon ő űéletm vének legjobb dalaival érkezik a Szabadság Szigetének Nagyszínpadára. Itt van például a Sex On Fire.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:10, vasárnap | Helyi

Szent Flórián nap – Nyitott szertárkapuk napja Győrszentivánon

A Nyitott Szertárkapuk Napjára különleges programmal készül a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Április 28. 07:15, vasárnap | Helyi

Eddig ötezren tudták csökkenteni áramszámlájukat napenergia segítségével

Már több mint 5000 nyertes van a Napenergia Plusz programban.

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.

2024. Április 27. 08:12, szombat | Helyi

Elkapták a győri pikóbárót

A rendőrség információi szerint az 55 éves győri férfi a megyénk egyik legismertebb kábítószer-kereskedője volt.