Városlista
2024. augusztus 18, vasárnap - Ilona

Hírek

2011. Július 16. 14:00, szombat | Helyi
Forrás: Revita TV

Ébredezik a használtautópiac

Ébredezik a használtautópiac

A kereskedők szerint egyre több vásárló keresi fel a használtautó szalonokat, és a készpénzes tranzakciók száma is megnövekedett.

Rendszerint az egy millió forint alatti, vagy az 1 és 3 millió forint között kapható járművek a népszerűek az érdeklődők körében.

Sorakoznak a használtautók ennél a győri kereskedésnél. Középkategóriás és prémium autókat is lehet kapni. Az elmúlt 2 év mélyrepülését követően a piac elkezdett ébredezni, igaz most még csak egy stagnáló tendenciáról vagy egy nagyon lassú emelkedésről beszélhetünk. Az autó vásárlást ma több tényező befolyásolja, de az mindenképpen szembetűnő, hogy teljesen megfordult a piac. Az érdeklődők óvatosak, az esetek 80-90%-ban készpénzesek a vevők, és az új, szalon járművek helyett, a használt gépkocsikat részesítik előnybe. Hitelről pedig szó sem lehet.

A kereskedő szerint két nagy vásárlói kör van, azok akik az 1 millió forint alatti, pár százezer forintért elvihető gépkocsik után érdeklődnek, és azok akik a 1,5 és 3 millió forint közötti, néhány éves autóval szeretnének haza gurulni. Ezen belül is a családi modellek vezetik a listát, de nem elhanyagolható az üzemeltetés költsége sem. Fontos szempont továbbá az, hogy olcsó legyen a szervíz díj, és a kopó alkatrészekhez is fillérekért lehessen hozzájutni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.

2024. Augusztus 17. 08:15, szombat | Helyi

A képviselő ígéri: utánajár a vasúti állapotoknak

Néhány napja vasútfotósok (iho.hu) örökítették meg, ahogy kidőlt egy villanyoszlop a győri vasútállomás 4-es 5-ös peronja között. Csak nekidőltek, ennyi elég is volt.

2024. Augusztus 17. 07:09, szombat | Helyi

Itt vannak a „Fesztivál borai”!

A Győri Bornapokhoz kapcsolódó „Fesztivál bora” borverseny zsűrije döntött, az eredményeket most hozta nyilvánosságra a Győri Művészeti és Fesztiválközpont.

2024. Augusztus 16. 09:09, péntek | Helyi

A házigazdák győztek az Elektromos Kupán

Múlt héten szombaton rendezték meg az Elektromos Kupát, a győri Iparcsatornán. Az Iparcsatorna a versenyzés szempontjából nagyon megosztó, mert egy rendkívül nehéz víz, ami mindig más arcát mutatja.