Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2010. Március 26. 08:45, péntek | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Bringázz a Munkába! 2010. Tavasz Nagy durranás Győrben

Bringázz a Munkába! 2010. Tavasz Nagy durranás Győrben

riási és színes programkínálattal indítják útjára március 29-én Győrben a Bringázz a munkába! 2010 Tavasz kampányt. A város önkormányzata a Magyar Kerékpá

j szlogennel indítja útnak március 29-én a 2010 tavasz BAM! kampányt a szervezőcsapat. A nagy múltra visszatekintő rendezvény egy hónapon keresztül igyekszik megismertetni és megbarátkoztatni a kerékpározást kicsikkel és nagyokkal egyaránt.
A 2009-es őszi Bringázz a munkába! kampány során 11 000 fő kerekezett velünk dolgozni, 800 szervezet csatlakozott a céges versenyhez, társadalmilag komoly civil összefogást eredményezett a BAM!, nemzetközi kerékpáros szervezetek is sikeresnek ítélik a kezdeményezést.
Az országos szintű kampány célja, hogy megmutassa, mennyire egyszerű és természetes kerékpárral érkezni a munkába a hétköznapokon is. A teljesítők garantált ajándékban részesülnek, illetve részt vesznek nyereménysorsoláson. A céges versenyben a szervezetek méretük szerinti kategóriákban sorolódnak, ehhez egy nyilatkozat beküldése szükséges - honlapunkon minden szükséges instrukciót megtalálnak az érdeklődők.
A szoknyás és öltönyös tekerés és a kombinált, vonattal történő közlekedés mellett szeretnénk a gyermekek bringán, illetve bringával történő szállítását is bátorítani.

A március 29-i győri nyitóeseményen - mely egy bringás reggeli keretében győri Megyeháza téren kerül megrendezésre - reggel 7 órától 10 óráig bringás reggelit, délután pedig 15 órától 18 óráig uzsonnát is kaphatnak az érdeklődők. A reggeli eseményen részt vesz Győr város polgármestere, Borkai Zsolt is.
Programokat tekintve ingyenes kerékpárszerviz, kerékpáros tanácsadás, térzene, kerékpáros fotózkodás, KRESZ park és ügyességi pálya színesítik a hangulatot.

Csatlakozz Te is a kampányhoz!

Bővebb információkat a www.bringazzmunkaba.hu weboldalon találsz!


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.

2024. Május 01. 09:12, szerda | Helyi

Megnyerte a férfi kézilabda bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC

A hátralévő 3 forduló eredményétől függetlenül már most megnyerte a bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC csapata.

2024. Május 01. 07:13, szerda | Helyi

Először nyílt fotókiállítás a Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjában

„Hommage fekete-fehérben: tisztelgés Győr városa és a Széchenyi István Egyetem előtt” címmel nyílt kiállítás a Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjában a napokban.