Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Március 26. 08:45, péntek | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Bringázz a Munkába! 2010. Tavasz Nagy durranás Győrben

Bringázz a Munkába! 2010. Tavasz Nagy durranás Győrben

riási és színes programkínálattal indítják útjára március 29-én Győrben a Bringázz a munkába! 2010 Tavasz kampányt. A város önkormányzata a Magyar Kerékpá

j szlogennel indítja útnak március 29-én a 2010 tavasz BAM! kampányt a szervezőcsapat. A nagy múltra visszatekintő rendezvény egy hónapon keresztül igyekszik megismertetni és megbarátkoztatni a kerékpározást kicsikkel és nagyokkal egyaránt.
A 2009-es őszi Bringázz a munkába! kampány során 11 000 fő kerekezett velünk dolgozni, 800 szervezet csatlakozott a céges versenyhez, társadalmilag komoly civil összefogást eredményezett a BAM!, nemzetközi kerékpáros szervezetek is sikeresnek ítélik a kezdeményezést.
Az országos szintű kampány célja, hogy megmutassa, mennyire egyszerű és természetes kerékpárral érkezni a munkába a hétköznapokon is. A teljesítők garantált ajándékban részesülnek, illetve részt vesznek nyereménysorsoláson. A céges versenyben a szervezetek méretük szerinti kategóriákban sorolódnak, ehhez egy nyilatkozat beküldése szükséges - honlapunkon minden szükséges instrukciót megtalálnak az érdeklődők.
A szoknyás és öltönyös tekerés és a kombinált, vonattal történő közlekedés mellett szeretnénk a gyermekek bringán, illetve bringával történő szállítását is bátorítani.

A március 29-i győri nyitóeseményen - mely egy bringás reggeli keretében győri Megyeháza téren kerül megrendezésre - reggel 7 órától 10 óráig bringás reggelit, délután pedig 15 órától 18 óráig uzsonnát is kaphatnak az érdeklődők. A reggeli eseményen részt vesz Győr város polgármestere, Borkai Zsolt is.
Programokat tekintve ingyenes kerékpárszerviz, kerékpáros tanácsadás, térzene, kerékpáros fotózkodás, KRESZ park és ügyességi pálya színesítik a hangulatot.

Csatlakozz Te is a kampányhoz!

Bővebb információkat a www.bringazzmunkaba.hu weboldalon találsz!


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 09:11, szombat | Helyi

Hamarosan indul a mennyei megyei is

Elkészült a sorsolás a labdarúgó vármegyei első osztályban. A bajnok, de a feljutást nem vállaló Koroncó Kapuváron kezd. A bajnokság 16 csapatosra bővült.

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Életet is menthetnek a zsetonok

Zsetonokat gyűjt a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Július 27. 07:15, szombat | Helyi

Győrzámoly: Kinőtték az iskolát, konténerrel bővülnek

A sok fiatal kiköltöző miatt egyre nagyobb az igény az oktatási intézményre Győrzámolyon.

2024. Július 26. 09:12, péntek | Helyi

Belga sportigazgatója lett az ETO-nak

A bajnokság megkezdése előtt néhány nappal új sportigazgatója lett az ETO NB I-es labdarúgó csapatának. A belga Steven Vanharen korábban az MTK másodedzője is volt.