Városlista
2024. augusztus 2, péntek - Lehel

Hírek

2011. Július 05. 07:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Britney megint kezd leépülni

Britney megint kezd leépülni

Az új turnéja okozta stressz teljesen kikészíti Britney Spearst, és félő, hogy ismét eluralkodik rajta az önpusztítás, valamint az őrület.

 

Négy éve túlmelegedtek a turbinák Britney fejében, és az agya egy része, mely az emberi viselkedésért felel, beszűntette a működést. A vészriadó hangja pedig már ismét hallható. A Femme Fatale turnéja még csak bő két hete tart, de az énekesnőt máris túlságosan is megviseli a stressz. Szeretné ugyanis bebizonyítani, hogy még mindig képes arra a teljesítményre, mint évekkel ezelőtt. Amikor viszont ideges, akkor túleszi magát, így sikerült a koncertkörút első állomására már meghíznia. Labilis idegei másik hatása, hogy képtelen aludni. Az fellépések igénybevételét pedig így nem sokáig fogja bírni a szervezete. Legutóbbi klipje fogadtatása is teljesen letörte, mivel senki nem az iróniát vette észre benne, hanem a borzasztó kivitelezést. Ezért most aggódnak a turnén vele dolgozók, mert tudják nagyon jól, ha Ms. Spears feje fölött összecsapnak a hullámok, akkor jön a hajleborotválás, a züllés, és az esernyővel való paparazziverés.
 

Címkék: Britney Spears

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.