Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Május 12. 14:47, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Britney megint beterpesztett

Britney megint beterpesztett

Spears-papa nagy nehezen rávette Britney-t, hogy hordjon melltartót, de ennek az lett a következménye, hogy a bugyi került ki a ruhatárából, ami szoknyával kombinálva zavarba ejtő pillanatokat produkál.

Tegnap délután egy csendes kései ebédet töltött el testőrével Britney, ami elég intimre sikeredett, ám kivételesen nem azért, mert az énekesnő újabb vele dolgozó férfit hódított meg. Az esemény különlegessége az öltözéke hiányosságából adódott, ugyanis nem volt rajta bugyi, és ezt meg is mutatta, amikor kikecmergett az autójából. A rövid szoknyája nem igazán bizonyult megfelelő ruhadarabnak az alsónemű hiányának ellensúlyozására. A kétgyermekes anyuka balszerencséjére egy fotós pont a közelben volt, így Brit combjainak rég nem látott rejteke ismét közszemlére került, mintegy informálva arról a világot, hogy a haja ugyan visszanőtt, de van, ahol még mindig jobban szereti a kopaszságot.


A lecsúszott pophercegnő féktelen partizásainak korszakában volt nagy híve a meztelen alsótestnek, és rendszeresen meg is villantotta legféltettebb táját. Viszont már évek óta nem lehetett látni a bugyija tartalmát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.