Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Március 01. 13:30, csütörtök | PR
Forrás: Suomi Sauna

Brnoban ért minket a kihívás!

Brnoban ért minket a kihívás!

Egyedi üvegfallal ellátott szauna építéséről mesél Timo Nakari a Suomi Sauna tulajdonosa.

Az ügyfelünk finn szaunát szeretett volna a fitness helységében megvalósítani. Egyedi elképzelésekkel, belsőépítészeti tervekkel fordult hozzánk ezzel kapcsolatban.

Az elképzelések áttanulmányozása, szakembereinkkel való konzultáció után készítettünk egy komplett tervet. Az ügyfelünkkel való folyamatos kapcsolattartás során ezen a terven finomítottunk, részleteket pontosítottunk, mire a megvalósítás fázisába került a szauna. Sok különleges , egyedi kérés merült fel megrendelőnk részéről a szaunával kapcsolatban, ami eltért az úgymond hagyományosan épített szaunáinktól. Például egyedi a falak vastagsága, a kabin magassága, a szaunafalak külső takarása.

Gyártás előtt felmértük a helyszínt, egyeztettük a határidőket. Ezek után kezdődött szakembereink mühelymunkája. A kabin több fázisban nyerte el végleges formáját, mivel a külső borítása nagyon egyedi lett. A hagyományos finn szauna belsőt egy nagyon modern üveg felület fedi kivülről. Habár az üveg a belső térben is hangsúlyt kap a modern kőoszlopos kályha körül. Az kiválasztott alapanyagok mind a vevőnk stílusát, egyéniségét tükrözi. A szauna külső falait előszőr hófehér bútorlappal burkoltuk.

Műhelyünkben készre épített szaunát a helyszínen újra összeépítettük. Ekkor szakembereink újra felmérték a helységet, pontosították a vevővel a külső borítást. Ezek után adtunk megbízást az üvegbeszállítonknak az ajtók és az üvegfelületek gyártására. Amint elkészültek az üvegek, kiszállítottuk a helyszínre és beépítettük azokat. A végeredmény elnyerte vevőnk tetszését is. Valóban egy olyan szaunát kapott, amit megálmodott. Sikerült az elképzeléseit teljes mértékben megvalósítanunk.

További Információ:

Suomi Sauna Kft
Web: http://www.finnszaunakesinfrakabinok.com


Címkék: Suomi Sauna, szauna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.