Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2010. Május 24. 07:50, hétfő | Helyi
Forrás: Nyugathír

Bronzérmes az ETO! A zöld-fehérek sikere bajnoki címet jelent a DVSC-nek

Bronzérmes az ETO! A zöld-fehérek sikere bajnoki címet jelent a DVSC-nek

Harmadik helyen végzett a Győri ETO FC labdarúgócsapata az élvonalbeli hazai pontvadászatban, miután a vasárnapi utolsó fordulóban hazai pályán győzött a Videoton ellen. A Debrecen 

Az utolsó, 30. fordulóban a Debrecen gyenge játékkal 1-0-s vereséget szenvedett a Kecskemét otthonában. A Győri ETO azonban kikaparta a gesztenyét a Lokinak, miután hazai pályán ugyancsak 1-0-ra nyert a Videoton ellen, ezzel megmaradt a két csapat között az egypontos különbség.

A DVSC az ötödik bajnoki címét ünnepelhette, és triplázhat az idén, ugyanis korábban a Ligakupát is megnyerte, és még a Magyar Kupa döntőjében is érdekelt, ott a Zalaegerszeg ellen lép pályára. Sikerével a Győri ETO megőrizte harmadik helyét a tabellán, így hiába győzött az üldöző jpest szintén 1-0-ra a vendég Vasas ellen, a lila-fehérek maradtak a negyedik helyen. A további vasárnapi eredmények: Diósgyőr-MTK 2-5, Pápa-Kaposvár 3-1, Haladás-Paks 4-0.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.