Városlista
2024. szeptember 17, kedd - Zsófia

Hírek

2018. Május 08. 17:04, kedd | Bulvár
Forrás: mti

Bruce Willis játssza Mike Tyson felfedezőjét

Bruce Willis játssza Mike Tyson felfedezőjét

Bruce Willis játssza Mike Tyson felfedezőjét és edzőjét a Cornerman című filmben - osztotta meg értesülését a Variety.com.

A szereposztást hétfőn hozták nyilvánosságra. A filmet a Homeland-sorozat rendezőként debütáló színésze, Rupert Friend forgatja.

A Cornerman a 80-as évek New Yorkjában játszódik, amikor a bokszlegendákat edző Cus D'Amato (Willis) felfedezi a 13 éves Tysont. A fiatal bokszoló szerepét még nem osztották ki.

A produkció felvételei ősszel kezdődnek.

"A történet két fergeteges tehetség egymás iránti mély szeretetéről szól, mindketten elég bátrak ahhoz, hogy megosszák egymással félelmeiket és ezzel egyre jobb teljesítményre sarkallják egymást" - fogalmazott közleményében a rendező. Hozzátette: filmje arról is szól, hogy küzdeni kell azért, amiben hiszünk, és felveti annak kérdését, hogy valójában mit is jelent az erő.

Mike Tyson volt 20 évesen a legfiatalabb nehézsúlyú bokszoló, aki valaha világbajnokságot nyert. Versenyzői pályafutása 1985-től 2005-ig tartott. Közben 1992-ben három évig börtönben ült, miután szexuális erőszak miatt elítélték. Tyson tagadta a vádat. A börtönben áttért az iszlám hitre.

A nehézsúlyú profi bajnokról 1995-ben Uli Edel forgatott tévéfilmet, amelyet Acélököl - Tyson címmel mutattak be. Életéről dokumentumfilmek is készültek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 15. 08:56, vasárnap | Bulvár

Semjén Zsolt: menthetetlen, visszataszító és botrányos néhány pap közelmúltbeli botránya

Menthetetlennek, visszataszítónak és botrányosnak nevezte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes annak a néhány papnak a közelmúltbeli botrányát, amelyek - mint mondta - \"az egyházat és a keresztény közéletet egyaránt megrázták\".

2024. Szeptember 13. 07:00, péntek | Bulvár

Az étterem kamerafelvételei alapján jött rá a NAV, hogy bevételeinek egy részét eltitkolja a cég

Nem is hinné, milyen agyafúrtak a NAV ellenőrei.

2024. Szeptember 10. 07:40, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve a horvátországi Plitvicei-tavaknál

Idősebb férfire támadt egy medve a Plitvicei-tavaknál Horvátországban, az őt ápoló orvosok szombat este közölték, a férfi állapota stabil - közölte internetes oldalán a horvát közszolgálati televízió (HRT).

2024. Szeptember 06. 08:26, péntek | Bulvár

A Nélküledet játssza a legújabb zenélő út Magyarországon

Hatvan és Lőrinci között, a 21-es főúton készült el Magyarország harmadik zenélő útburkolata