Városlista
2023. január 26, csütörtök - Vanda

Hírek

2018. November 13. 16:55, kedd | Belföld

Brutális gyilkolás Budapesten - Egy fiatal lányt öltek meg

Brutális gyilkolás Budapesten - Egy fiatal lányt öltek meg

A 17 éves fiú hazakísérte a lányt, majd az újlaki utcai ház lépcsőházában brutálisan megkéselte a szerelmét. A fiú azért gyilkolt, mert a lány szakított vele. A rendőrség befejezte a nyomozást az ügyben.

A gimnazista fiú januárt 12-én este, egy Örs vezér téri buszmegállóban észrevette a korábbi barátnőjét. Az egy évvel idősebb lánnyal egy gimnáziumba jártak, ott ismerkedtek meg egymással. A fiú felajánlotta a lánynak, hogy hazakíséri, aki nem ellenkezett.

Útközben többször is összevesztek egymással, majd az Újlak utcai ház lépcsőházában a 17 éves fiú a hátizsákjából elővett egy kést, és többször megszúrta a volt barátnőjét majd elfutott. A ház egyik lakója hívott mentőt, de a lány életét már nem lehetett megmenteni.

A rendőrök még aznap este, az otthonában elfogták a fiút, aki azóta előzetes letartóztatásban van. A rendőrség most befejezte a nyomozást, az ügy iratait elküldték az ügyészségre.

Forrás: origo.hu

Kép: MTI/Mihádák Zoltán

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 26. 19:18, csütörtök | Belföld

Elrendelték egy magyar ügyvédnő átadási letartóztatását az olasz maffia támogatása miatt

Az olasz maffia támogatása miatt elrendelte egy magyar ügyvédnő ideiglenes átadási letartóztatását a Fővárosi Törvényszék csütörtökön - tájékoztatta a bíróság az MTI-t.

2023. Január 26. 13:50, csütörtök | Belföld

Az E.ON Hungária 74 milliárd forintos hálózatfejlesztést indít

2023. Január 26. 13:49, csütörtök | Belföld

Átadták Németországban a Debrecenben is beruházó CATL első európai gyárát

Átadták csütörtökön a németországi Arnstadtban a Debrecenben is beruházó CATL kínai akkumulátorgyártó társaság első európai üzemét.