Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2019. Július 15. 15:36, hétfő | Belföld

Brutális késelés Szarvason

Brutális késelés Szarvason

A 35 éves férfi már a támadás előtt is más számlájára ivott. Aztán amikor az ismerős elment, tovább akart ingyen inni, az ő számlájára. Amikor nem kapott italt, tombolni kezdett.

A férfi péntek este egy szarvasi sörözőben ivott. Amikor elfogyott a pénze, azt kérte a pultostól, hogy az egyik – az este folyamán már neki hitelező – vendég számlájára írja fel a fogyasztását. Mivel ez a vendég már nem volt ott, és arról, hogy a férfi a számlájára ihat, nem szólt a pultos nőnek, ezt nem is tette meg.
Erre a férfi azt kiabálta, hogy felrobbantja a sörözőt. Kifelé menet még belekötött a pultos barátjába.

Aztán neki is esett, közben pedig előkapta a kését, és azzal hasba szúrta a másik férfit.

Végül csak több embernek sikerült lefognia. és elvenni tőle a kést. Saját magát azonban ki tudta szabadítani, és el tudott futni. Közben a megszúrt férfit életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, ahol rögtön meg is műtötték.
A szurkálót nem sokkal később elfogták, most pedig letartóztatták.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.