Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Július 15. 15:36, hétfő | Belföld

Brutális késelés Szarvason

Brutális késelés Szarvason

A 35 éves férfi már a támadás előtt is más számlájára ivott. Aztán amikor az ismerős elment, tovább akart ingyen inni, az ő számlájára. Amikor nem kapott italt, tombolni kezdett.

A férfi péntek este egy szarvasi sörözőben ivott. Amikor elfogyott a pénze, azt kérte a pultostól, hogy az egyik – az este folyamán már neki hitelező – vendég számlájára írja fel a fogyasztását. Mivel ez a vendég már nem volt ott, és arról, hogy a férfi a számlájára ihat, nem szólt a pultos nőnek, ezt nem is tette meg.
Erre a férfi azt kiabálta, hogy felrobbantja a sörözőt. Kifelé menet még belekötött a pultos barátjába.

Aztán neki is esett, közben pedig előkapta a kését, és azzal hasba szúrta a másik férfit.

Végül csak több embernek sikerült lefognia. és elvenni tőle a kést. Saját magát azonban ki tudta szabadítani, és el tudott futni. Közben a megszúrt férfit életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, ahol rögtön meg is műtötték.
A szurkálót nem sokkal később elfogták, most pedig letartóztatták.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

2024. Április 26. 13:50, péntek | Belföld

KSH: márciusban 6413 gyermek született, 10 524 ember halt meg

2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

2024. Április 26. 13:48, péntek | Belföld

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

Ez igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.