Városlista
2024. augusztus 12, hétfő - Klára

Hírek

2020. Január 02. 11:44, csütörtök | Belföld

Brutálisan gyilkolták meg Elizabetet

Brutálisan gyilkolták meg Elizabetet

A torkától a hasáig felvágta és háromszor megszúrta 37 éves áldozatát az a férfi, akit feltehetően egy nyilvános rendezvényen ismert meg az oroszlányi gyilkosság áldozata.

A nő felvitte a lakásába a gyilkost a Blikk információi szerint, itt támadt rá a férfi. A vérfürdőben talált Elizabet édesanyja szerint a lánya szellemi fogyatékos, analfabéta volt. Egy helyi hajléktalan pedig arról beszélt, több tucat társától vettek DNS mintát.

"Két napja épp a születésnapomat ünnepeltük volna, amikor egy ismerősünk telefonált, hogy megölték a lányunkat. A rendőrségtől azóta se kaptam értesítést, így titokban abban reménykedem, hogy tévedés az egész. Elizabet szellemi fogyatékos volt, se írni, se olvasni nem tudott, én voltam a gyámja. A lányom két hónapja szakított az élettársával, de egy idős biztonsági őr, K. Ármin befogadta az otthonába. A helyszínen hiába kértem a kapuban álló rendőrtől, engedjen be, hadd lássam utoljára a lányomat, egyszerűen elzavart" – mondta a lapnak kisírt szemmel az 52 éves asszony, aki arról is beszélt, hogy a nő feltehetően egy nyilvános rendezvényen ismerkedett meg a gyilkosával, akit felvitt a lakásába.

A gyilkos megszúrta, a torkától a hasáig felvágta és háromszor meg is döfte Elizabetet.

Az áldozatnak van egy 14 éves kislánya is.

Reggel az éjszakai műszakból hazatérő házigazda talált rá a holttestre. Az is kiderült, hogy a nő védekezett, mert a körme alatt bőrmaradványokat találtak a nyomozók, amiből DNS-mintát vettek.

"Oroszlányban mindenki ismerte Elizabetet, gyakran megfordult a szálló előtt. Tucatnyi társamat kihallgatta a rendőrség, van, akitől DNS-mintát is vettek" – mondta a Blikknek egy hajléktalan férfi.

Ahogy korábban megírtuk, emberölés miatt indult nyomozás az ügyben a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságon.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 12. 08:02, hétfő | Belföld

Folytatódik a hőség a héten

Folytatódik a hőség a héten, a legmelegebb órákban akár 38-39 Celsius-fok is lehet.

2024. Augusztus 11. 09:45, vasárnap | Belföld

Meteorológia: jövő péntekig újabb hőhullámra kell számítani, a hétvégén markáns hidegfront érkezhet

Jövő péntekig újabb hőhullámra kell számítani Magyarország döntő részén, majd a következő hétvégén markáns hidegfront érkezhet - derül ki a HungaroMet Zrt. szombat délutáni videójából.

2024. Augusztus 11. 09:43, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 32. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: