Városlista
2024. szeptember 9, hétfő - Ádám

Hírek

2011. Január 18. 13:10, kedd | Helyi
Forrás: Széchenyi István Egyetem

Búcsú Dr. Gardó Sándor professzortól

Búcsú Dr. Gardó Sándor professzortól

Dr. Gardó Sándor professzor végakaratát tiszteletben tartva az elmúlt héten, pénteken szűk családi körben történt a végső nyugalomra helyezés Győrújbaráton, a Petőfi Sándor úti temetőben.
A nagytekintélyű győri professzor egykori

Dr. Szekeres Tamás, a Széchenyi István Egyetem rektora az intézmény, a város, a térség nevében emlékezik az egyetem Petz Lajos Egészségügyi és Szociális Intézete alapító igazgatójára, professzorára. Dr. Tamás László, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház főigazgatója a szülész-nőgyógyász főorvos gyógyító, ember központú személyiségéről szól beszédében. Dr. Lampé László, a Magyar Nőorvos Társaság tiszteletbeli elnöke, professor emeritus, a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának egykori vezetője – aki egyetemi oktatóként mentora volt az orvostanhallgató Gardó Sándornak – kedves tanítványára emlékezik. Dr. Tóth Zoltán, a Szülészeti-Nőgyógyászati Szakmai Kollégium elnöke, a Debreceni Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika igazgatója a tudományos szervezetek, pályatársak főhajtását tolmácsolja a kegyeleti emlékezésen.
Az emlékezés szervezői a személygépkocsival érkezőknek parkolásra a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház parkolóját javasolják, ami 200 méterre van a Széchenyi István Egyetem Petz Lajos Egészségügyi és Szociális Intézetétől.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 09. 09:14, hétfő | Helyi

Jövőre már pilótákat is képeznek a Széchenyi-egyetemen

A nagy utasszállító repülőgépek vezetésére készíti fel a hallgatókat az a képzés, amelyet a győri Széchenyi István Egyetem indít 2025 februárjától a Wizz Air légitársasággal partnerségben.

2024. Szeptember 09. 08:09, hétfő | Helyi

Iskolapélda Győrben is

Iskolapélda elnevezéssel indított kampányt a rendőrség annak érdekében, hogy tanévkezdéskor ne történjen gyermekeket érintő közlekedési baleset.

2024. Szeptember 09. 07:08, hétfő | Helyi

Veszélyes növény közeledik hozzánk – jelezte az agrárminiszter

A kaukázusi medvetalp mérgező, fényérzékenyítő növény, veszélyes, mivel már az emberi bőrrel érintkezve kifejti mérgező hatását.

2024. Szeptember 08. 09:12, vasárnap | Helyi

Bíró Attila visszatért, a vízilabda edző a GYVSE Uni-Győr női szakágvezetője

Visszatér Bíró Attila a vizilabdasportba.