Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. Augusztus 29. 07:47, csütörtök | Belföld

Búcsúztasd a nyarat a 30. Budafoki Borfesztiválon

Búcsúztasd a nyarat a 30. Budafoki Borfesztiválon

Idén 30. alkalommal kerül megrendezésre a Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál, Dél-Buda legnagyobb fesztiválja. Ez alkalomból - a megszokott kötetlen hangulat, kiváló borok és remek programok.

A szervezők augusztus 30- ra különleges koncerttel készültek, amit csak ott és csak akkor hallhatsz!

Augusztus 31-én délben, Gryllus Vilmos koncertje után a Pezsgő téren kóstold meg a Kerület Sütijét, amivel a születésnapos Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál ajándékoz meg!

"Ma van a 30. születésnapod?" Ha augusztus 30-án, 31-én, vagy szeptember 1-én van a 30. születésnapod, és ezt okmánnyal igazolni is tudod, a Borliget pohárpontján egy üveg minőségi budafoki borral ajándékozunk meg!

Látogasd meg a 30. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál különleges selfie-pontját a Borligetben. Találkozz személyesen is szombaton 18:30-tól Malek Andreával, vasárnap 18:30-tól Polyák Lillával, akik dedikálnak is!

Szombat este a Pezsgő téren a 30 éves Animal Cannibals koncertjén meglepetés vár!

Legyél ott a vasárnapi zárókoncerteken a Piactéren, a Pezsgő tér - Duna Vitex színpadnál, vagy a Bor udvarban, mert különleges show-val készültünk!

Forrás: bornegyed.hu

Főkép: Illusztráció -- gyerekkel.com

Kép: Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.