Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2015. Január 08. 12:14, csütörtök | Helyi
Forrás: InfoGyőr

25 év után bezár a Bahia Győr

 25 év után bezár a Bahia Győr

,,Elrepítünk egy messzi-messzi vidékre, ahol bár a civilizáció még le-le maradozott, portékái annál szebbek és igényesebbek!Náluk a megszokott ruha anyag a pamut, a csomagoló anyag pedig a színes merített papír, a gépiesítést csak hírből ismerik!
Ezeket a csodákat igyekszünk ide hozni, hogy minél többen megismerhessék a minőséget és megszeressék a(z élénk) színeket füstölgő füstölőikkel egyetemben!" - olvashatjuk a különleges üzlet Facebook oldalán.

A tulajdonos 25 év után döntött úgy, hogy bezárja Győr kedvelt üzletét, amely a Lépcső közben várja még vendégeit január 15-ig.

Az üzlet tulajdonosa, így írt a döntésről: ,,Nem könnyű ezt leírni, megélni... Ha szeretnél még benézni hozzánk, átérezni ennek a kis boltnak a hangulatát, csendjét, nevetését s nagyon ritkán szomorúságát(hát most kicsit ez van) akkor kérlek gyere be kicsit ahogy ti mondjátok na meg mi "a béke szigetére".Nem látom a jövőt még én se ,álmaink vannak, gondolataink s talán májusban még egyszer megpróbálom, de szeretném ha tudnátok ez NÉLKÜLETEK nem megy.EZ A BOLT AZÉRT LÉTEZIK MERT SZERETEM és Ti is szeretitek.És tudnotok kell azt is hogy vásárlók , bevétel, forgalom nélkül nem megy, ez nem bántás csak jelzés. Ha valamit szeretsz, fontos, jó azért bizony tenni kell."

Címkék: Bahia, győr, zárás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?