Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Január 08. 12:14, csütörtök | Helyi
Forrás: InfoGyőr

25 év után bezár a Bahia Győr

 25 év után bezár a Bahia Győr

,,Elrepítünk egy messzi-messzi vidékre, ahol bár a civilizáció még le-le maradozott, portékái annál szebbek és igényesebbek!Náluk a megszokott ruha anyag a pamut, a csomagoló anyag pedig a színes merített papír, a gépiesítést csak hírből ismerik!
Ezeket a csodákat igyekszünk ide hozni, hogy minél többen megismerhessék a minőséget és megszeressék a(z élénk) színeket füstölgő füstölőikkel egyetemben!" - olvashatjuk a különleges üzlet Facebook oldalán.

A tulajdonos 25 év után döntött úgy, hogy bezárja Győr kedvelt üzletét, amely a Lépcső közben várja még vendégeit január 15-ig.

Az üzlet tulajdonosa, így írt a döntésről: ,,Nem könnyű ezt leírni, megélni... Ha szeretnél még benézni hozzánk, átérezni ennek a kis boltnak a hangulatát, csendjét, nevetését s nagyon ritkán szomorúságát(hát most kicsit ez van) akkor kérlek gyere be kicsit ahogy ti mondjátok na meg mi "a béke szigetére".Nem látom a jövőt még én se ,álmaink vannak, gondolataink s talán májusban még egyszer megpróbálom, de szeretném ha tudnátok ez NÉLKÜLETEK nem megy.EZ A BOLT AZÉRT LÉTEZIK MERT SZERETEM és Ti is szeretitek.És tudnotok kell azt is hogy vásárlók , bevétel, forgalom nélkül nem megy, ez nem bántás csak jelzés. Ha valamit szeretsz, fontos, jó azért bizony tenni kell."

Címkék: Bahia, győr, zárás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:16, hétfő | Helyi

Drónt kaptak a kisbéri rendőrök

Olyan helyekre is el tudnak általa jutni, ahová gyalog vagy autóval nem.

2024. Április 29. 08:13, hétfő | Helyi

Rózsa és Ibolya a Vaskakasban

Szerethet-e egy tündérlány egy emberfiút? Legyőzheti-e a szerelem az évszázados viszályt? Kitarthat-e egymás mellett két fiatal, ha az egész világ ellenük fordul?

2024. Április 29. 07:13, hétfő | Helyi

Drákói szigor jön az építkezéseknél

Szigorú szabályok írják elő októbertől, hogy mi épülhet Magyarországon.

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.