Városlista
2022. december 8, csütörtök - Mária

Hírek

2010. December 12. 14:17, vasárnap | Belföld
Forrás: HírTV

Budapest is csatlakozik a Zene Éjjeléhez

Budapest is csatlakozik a Zene Éjjeléhez

Idén először Budapest is csatlakozik a Zene Éjjele elnevezésű programhoz, amelyet Európa számos városában már több éve megrendeznek. December 21-én tartják majd, négy fővárosi helyszínen lesznek koncertek, a programok ingyenesek.

A Zene Európai Ünnepe kistestvére, a Zene Éjjele 2008 óta hódítja Európa klubjait, most első alkalommal érkezik Budapestre. Az ingyenes klubfesztivált az év leghosszabb éjszakáján tartják. A teljesen önerőből és lelkesedésből szerveződő este főtámogatói a fellépő zenészek lesznek, akik az ügy érdekében lemondtak fellépői díjukról.

Négy helyszínen szól majd a zene december 21-én: az A38-on a belgrádi Naked együttes és Horgas Eszter lép fel, a Gödör Klubban a Jambalaya, a Miluman és az Ez A Divat játszik, a Dürer-kertben a Vasárnapi Gyerekek, a Cabaret Medrano és a Magashegyi Underground szórakoztatja a közönséget, a West-Balkánban pedig a Corruptivo Collectivo és az Intim Torna Illegál zenél majd. (rá)

FH

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 08. 13:20, csütörtök | Belföld

Nyolcvan százalékkal emelkedett a bölcsődei férőhelyek száma

Európai összehasonlításban is kiemelkedő mértékben, nyolcvan százalékkal emelkedett Magyarországon a bölcsődei férőhelyek száma az elmúlt években.

2022. December 08. 13:18, csütörtök | Belföld

Korábban érkeznek a januárban esedékes családtámogatási ellátások

Korábban érkeznek a januárban esedékes családtámogatási ellátások - tudatta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára csütörtökön a Facebookon.

2022. December 08. 13:14, csütörtök | Belföld

Perecet vont ki a forgalomból a Rossmann idegen anyag miatt

Idegen anyag, szövetdarab lehetséges jelenléte miatt kivonta a forgalomból a Genuss Plus Kids Mini Perecet a Rossmann Magyarország Kft.

2022. December 08. 13:09, csütörtök | Belföld

Brutális a novemberi inflációs adat!

Novemberben 22,5 százalékkal nőttek az árak az előző év azonos hónapjához képest.