Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2010. December 12. 14:17, vasárnap | Belföld
Forrás: HírTV

Budapest is csatlakozik a Zene Éjjeléhez

Budapest is csatlakozik a Zene Éjjeléhez

Idén először Budapest is csatlakozik a Zene Éjjele elnevezésű programhoz, amelyet Európa számos városában már több éve megrendeznek. December 21-én tartják majd, négy fővárosi helyszínen lesznek koncertek, a programok ingyenesek.

A Zene Európai Ünnepe kistestvére, a Zene Éjjele 2008 óta hódítja Európa klubjait, most első alkalommal érkezik Budapestre. Az ingyenes klubfesztivált az év leghosszabb éjszakáján tartják. A teljesen önerőből és lelkesedésből szerveződő este főtámogatói a fellépő zenészek lesznek, akik az ügy érdekében lemondtak fellépői díjukról.

Négy helyszínen szól majd a zene december 21-én: az A38-on a belgrádi Naked együttes és Horgas Eszter lép fel, a Gödör Klubban a Jambalaya, a Miluman és az Ez A Divat játszik, a Dürer-kertben a Vasárnapi Gyerekek, a Cabaret Medrano és a Magashegyi Underground szórakoztatja a közönséget, a West-Balkánban pedig a Corruptivo Collectivo és az Intim Torna Illegál zenél majd. (rá)

FH

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.