Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2013. Szeptember 10. 09:56, kedd | Helyi
Forrás: MTI

Buszbaleset Kapuvárnál - Kisalföld: kihagyja a Közép-európai Ligát a HAT-AGRO UNI Győr

Buszbaleset Kapuvárnál - Kisalföld: kihagyja a Közép-európai Ligát a HAT-AGRO UNI Győr

Várhatóan a magyar bajnokságban és az Euroligában indul, a Közép-Európai Ligát viszont kihagyja a HAT-AGRO UNI Győr női kosárlabdacsapata,amely szombaton szenvedett súlyos buszbalesetet soproni mérkőzésére tartva.

A megyei napilap utal arra: ebben az esetben a ZTE lehet a beugró a győriek által kihagyott küzdelembe, ha a zalai klub vállalja a részvételt, a szövetség pedig támogatja ezt.

Szalay Ferenc, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) elnöke - aki a sérült sportolókat látogatta meg Győrben előző nap - három lehetséges forgatókönyvet vázolt fel a lapnak arról, miként vehet részt az együttes az induló szezon küzdelmeiben.

"Az egyik lehetőség, hogy a klubok egy-egy játékost kölcsönöznek a győrieknek a szezonra, akik a felépült, s a játékot folytatni tudó és kívánó társakhoz csatlakozva formálódnak csapattá. Szintén szó lehet arról, hogy az egyik korosztályos válogatottat indítsuk el a győri színekben, míg a harmadik variáció, hogy várunk, amíg a sérültek felépülnek, s akkor összesűrítjük a versenynaptárt" - fogalmazott a szakszövetség első embere.

MTI Fotó: Krizsán Csaba

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 14:53, szerda | Helyi

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepel ősszel az ETO Park

Óriási bulival és színes programokkal várja a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont 2024. szeptember 20-án! Az esemény apropóját az adja, hogy újra élettel telik meg az épület. Közel két év kemény munka után szeptember

2024. Augusztus 14. 09:14, szerda | Helyi

Liszt-liszt, csak a csomagolás más?

Annyi féle liszt van a boltok polcain, hogy rendkívül nehéz eligazodni közöttük és kiválasztani a célnak megfelelőt.

2024. Augusztus 14. 08:13, szerda | Helyi

Táborozók a győri kórház Skill laborjában

Újraélesztést gyakoroltak és még egy rutinműtétet is kipróbálhattak a gyerekek a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház „Ecc-Petz” táborában.

2024. Augusztus 14. 07:14, szerda | Helyi

Az egyetem átvette a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola fenntartását

A Széchenyi István Egyetem fenntartásában működik tovább augusztus 1-jétől a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium.