Városlista
2024. szeptember 26, csütörtök - Jusztina

Hírek

2010. Június 19. 14:41, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Buzogányokkal és csákányokkal támadtak a bevásárlóközpontra

Buzogányokkal és csákányokkal támadtak a bevásárlóközpontra

Buzogányokkal és csákányokkal felfegyverkezve támadtak 25-en egy csömöri bevásárlóközpont biztonsági őreire csütörtökön este. A nagy erőkkel helyszínre vonuló rendőrök kilenc embert állítottak elő, közülük nyolcat őrizetbe vet

Csütörtökön este egy hét-nyolc főből álló társaság ment be a Pest megyei nagyközségben lévő bevásárlóközpontba. Édességeket próbáltak lopni, de a biztonsági őrök rajtakapták őket. Erre a társaság többi - addig a bevásárlóközpont előtt várakozó - tagja is bement, s megfenyegették az őröket. A helyszínre rendőrök is érkeztek, akik megpróbálták lecsillapítani az akkor már tucatnyi dühöngőt.


A társaságból ekkor többen értesítették családtagjaikat, akik rövid időn belül csákányokkal, buzogánnyal, botokkal és bicskákkal felfegyverkezve jelentek meg az áruháznál, s rátámadtak a biztonsági őrökre. Az események során két őr szenvedett sérüléseket, állapota egyiküknek sem súlyos.


A 25 fős csoportot a helyszínre riasztott jelentős helyi rendőri erők fékezték meg. Kilenc embert állítottak elő a társaságból, közülük nyolcat - egy nőt és hét férfit - őrizetbe vettek. Velük szemben felfegyverkezve, csoportosan, a köznyugalmat súlyosan megzavarva elkövetett garázdaság miatt indítottak eljárást. A társaság mind a nyolc őrizetbe vett tagját előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság pénteken.

HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:45, szerda | Kék hírek

Tizenkét éves lányt gyilkolt meg egy férfi Nyíregyházán

Tizenkét éves lányt fojtott meg egy 32 éves férfi Nyíregyházán, a gyanúsítottat a rendőrök őrizetbe vették - közölte a honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden.

2024. Szeptember 21. 09:26, szombat | Kék hírek

Illegális benzinkút működött egy fehérvári kamionmosóban

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) fehérvári osztálya tíz férfit fogott el egyszerre, akik részt vettek a jogellenes üzletben. Kettőjüket pénzmosással, nyolcukat sikkasztással gyanúsítják.

2024. Szeptember 19. 08:08, csütörtök | Kék hírek

Élőben követték a biztonsági kamerán, így kapták el a kerékpártolvajt - Videó

Összesen kilenc bringát vitt el a tolvaj.