Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2012. Január 13. 15:00, péntek | Helyi
Forrás: Rába ETO Futsal Club

Café a brazil arany

Café a brazil arany

Amikor a két idegenlégiós, Mincho és Ninho távozott a klubtól, és velük a vezetőedző Artur Melo is, a vezetőség számára elsődleges feladattá vált, hogy minőségi igazolásokkal pótolják a távozókat.

A vezetőedzői posztra Marco Angulo spanyol szakember került, és már győzelemmel mutatkozott be a csapat kispadján a Csömör ellen, s munkájával elégedettek mind a játékosok, mind a vezetők.

Már a keret tagja Hugo „Ramada” Martins, a portugál válogatott, akinek pályára lépésére cseh csapatának késlekedése miatt kell várni, de úgy néz ki, hogy ez napokon belül rendeződik, és már hétfőn játszhat a Nagykáta ellen, 77-es számmal, ami kedvenc számának „duplája”, mivel a 7-es számot Lódi Tamás már évek óta a hátán hordja.

Az igazi nagy fogás azonban a mai napon hajnalban érkezett a Hotel Famulusba. Carlos Eduardo Martins, becenevén Café, aki igazi top játékos, és a brazil első osztályban játszott utoljára. 1988. május 26-án született Jaraguá do Sul-ban. 180 cm magas, 78 kg, igazi csatár, aki az aktuális bajnokságaiban rendre 50 gól feletti teljesítményre volt képes.

U20-as válogatott, U20-as brazil kupa győztes és megnyerte az U20-as dél-amerikai klub bajnokságot is.

2008-ban felnőttek között csapatával Brazil Kupát nyert és részt vett a klub világbajnokságon a spanyolországi Granadában. 2009-ben második a brazil nyílt bajnokságban és 2010-ben Iránba igazol, a Tabrik csapatához, ahonnan 2011-ben visszatér Brazíliába, a Rio Do Sul csapatába, ahonnan Győrbe igazol, a Rába ETO-hoz.

Nem akármilyen góllövőt sikerült a csapat soraiba csábítani, hiszen 2007-ben 59 góllal végzett az U20-as bajnokság végén, 2010-ben újra gólkirály már a felnőttek között 57 góllal, és 2011-ben a fél szezonban ismét ő vezette a góllövő listát 20 góllal.

Tehát igazi sztárt láthatnak majd a szurkolók a csapatban, aki meghatározó játékosa lehet képességei alapján a magyar bajnokságnak.

Érdekesség még, hogy Café magyar felmenőkkel büszkélkedhet, Reiser nevű dédnagyapja vándorolt Magyarországról Brazíliába, és mint azt a honlapján is megemlítette, szívesen lenne magyar állampolgár és ezzel együtt játszana a magyar válogatottban is.

Kíváncsian várjuk bemutatkozását, az első edzésen ma vesz részt, reméljük jó erőállapotban. Ha beilleszkedik játékostársai közé, úgy gondoljuk, rengeteg góljának örülhet a csapat és a lelkes győri szurkolótábor.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 09:16, vasárnap | Helyi

Kulcslyuk műtéthez kapott pénzt a győri kórház helyi vadászoktól

Megyei vadászok a győri kórház gyermekosztályának 1 200 000 forint értékű segítséget „vadásztak össze”.

2024. Május 19. 08:16, vasárnap | Helyi

Nyomatékot adnak gyakorlati tudásuknak

Még könnyebb lesz fizikát tanulni a győri Kazinczy Ferenc Gimnáziumban. Az intézmény megkapta ajándékba azt az eszközt, amelyet a tavalyi Alprosys Kreatív Fizikaversenyen használtak a diákok.

2024. Május 19. 07:12, vasárnap | Helyi

Díjat nyert a győri Audi

Azért kapta az elismerést, mert energiaigényének nagy részét megújuló forrásból fedezi.

2024. Május 18. 09:12, szombat | Helyi

A nyomdaipar egyik legnagyobb kitüntetését kapta a győri szakember

A díjat Egyházi Zsolt kapta, aki egy győri nyomdaipari céget vezet. Már az édesapja is nyomdász volt, az elismerést az ő emlékének ajánlja.