Városlista
2021. május 15, szombat - Zsófia

Hírek

2020. November 27. 07:09, péntek | PR
Forrás: (x)

Canon – csúcsminőség a nyomtatópatronok világában

Canon – csúcsminőség a nyomtatópatronok világában

Ha technikai kütyükről van szó, a világ meghatározó országai közé tartozik Japán.

Ezt az olyan brandeknek köszönhetik, mint például a Canon, amely 1937-es alapítása óta élen jár a képalkotásban, ez természetesen érinti a nyomtatópatronok minőségi gyártását is.

Képalkotás – leginkább így lehet összefoglalni azt a területet, ahol a Canon brand világszinten tudott meghatározó szereplővé válni. Ez gyakorlatilag mindent érint, amely egy fotó elkészítéséhez, majd megjelenítéséhez szükséges. Azaz a fényképezőgép, amely megörökíti a pillanatot, ugyanolyan fontos a Canon szemszögéből, mint a nyomtató, amely fizikai formát ad neki. Vagy éppen a nyomtatópatron, amelyből a festék vagy a tinta érkezik a papírra.

Nyolc évtized tapasztalatával

A Canon lassan, de biztosan közeledik 85. születésnapjához: a céget 1937-ben alapították. A hagyományaikra mindig büszke japánoknál ez különösen fontos, hiszen több mint nyolc évtized tapasztalatával, tudásával készítik termékeiket. A brand jelentőségét mutatja, hogy világszinten csaknem kétszázezer munkatársuk dolgozik napról napra a sikerekért. Fontos számukra az egyén, azaz a civil vásárló, de odafigyelnek a vállalati szektorra, az ipari megoldásokra. Minden terméküknél a tökéletesség a cél, így fordulhat elő, hogy egy olyan apró alkatrész is, mint a Canon MG2450 patron, hibátlan körülmények között ölt testet.

Kiemelt figyelmet kapnak a patronok

A tonerek és patronok fontos részét képezik a cégnek, hiszen ez a képalkotás megvalósítási folyamatának egyik utolsó állomása. Nem elég, ha magas minőségű egy fényképező, innovatív egy nyomtató, a patronokra is hatalmas szerep hárul, hogy egy kép úgy nézzen ki a papíron, ahogyan az a fényképezőgép lencséje előtt megvalósult. Ha tehát tonerre, patronra, esetleg konkrétan a Canon TS705 patron használatára van szükség, a japán cég esetében nincs mitől tartani. Nincs silány termék, ehelyett felhasználóbarát, a funkcionalitást előtérbe helyező kialakítást kap a vevő. Ezért is éri meg a Canont választani.

A fotó forrása:
FabrikaSimf / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 11. 18:21, kedd | PR

Így indulhat újra edzőtermed a koronavírus után

Előbb, vagy utóbb, de egyszer vége lesz a járványnak, és sok edzőterem, illetve fitnesz stúdió tulajdonosai már most azon gondolkodnak, hogy hogyan népszerűsítsék létesítményeiket a testmozgás szerelmesei számára.

2021. Május 10. 09:20, hétfő | PR

Biztonság négy keréken – a gurulóállványokról

A kisebb-nagyobb építési és ehhez kapcsolódó munkák esetén sokszor kell az ég felé törnünk és több méteres magasságokban végezni a munkánkat.

2021. Április 28. 07:35, szerda | PR

Bútorfelújítás házilag: tippek és trükkök

Nagyobb átalakítások vagy felújítás alkalmával sokan úgy gondolják, hogy ki kell dobni a meglévő bútorokat, és újakat kell beszerezni.

2021. Április 27. 10:34, kedd | PR

Bővül és megújul a varsányi általános iskola

Új tantermekkel és szaktantermekkel, tornateremmel, valamint többi közt műanyag borítású sportpályával is bővül a hamarosan megújuló Varsányi Hunyadi Mátyás Általános Iskola.