Városlista
2022. december 2, péntek - Melinda

Hírek

2020. November 27. 07:09, péntek | PR
Forrás: (x)

Canon – csúcsminőség a nyomtatópatronok világában

Canon – csúcsminőség a nyomtatópatronok világában

Ha technikai kütyükről van szó, a világ meghatározó országai közé tartozik Japán.

Ezt az olyan brandeknek köszönhetik, mint például a Canon, amely 1937-es alapítása óta élen jár a képalkotásban, ez természetesen érinti a nyomtatópatronok minőségi gyártását is.

Képalkotás – leginkább így lehet összefoglalni azt a területet, ahol a Canon brand világszinten tudott meghatározó szereplővé válni. Ez gyakorlatilag mindent érint, amely egy fotó elkészítéséhez, majd megjelenítéséhez szükséges. Azaz a fényképezőgép, amely megörökíti a pillanatot, ugyanolyan fontos a Canon szemszögéből, mint a nyomtató, amely fizikai formát ad neki. Vagy éppen a nyomtatópatron, amelyből a festék vagy a tinta érkezik a papírra.

Nyolc évtized tapasztalatával

A Canon lassan, de biztosan közeledik 85. születésnapjához: a céget 1937-ben alapították. A hagyományaikra mindig büszke japánoknál ez különösen fontos, hiszen több mint nyolc évtized tapasztalatával, tudásával készítik termékeiket. A brand jelentőségét mutatja, hogy világszinten csaknem kétszázezer munkatársuk dolgozik napról napra a sikerekért. Fontos számukra az egyén, azaz a civil vásárló, de odafigyelnek a vállalati szektorra, az ipari megoldásokra. Minden terméküknél a tökéletesség a cél, így fordulhat elő, hogy egy olyan apró alkatrész is, mint a Canon MG2450 patron, hibátlan körülmények között ölt testet.

Kiemelt figyelmet kapnak a patronok

A tonerek és patronok fontos részét képezik a cégnek, hiszen ez a képalkotás megvalósítási folyamatának egyik utolsó állomása. Nem elég, ha magas minőségű egy fényképező, innovatív egy nyomtató, a patronokra is hatalmas szerep hárul, hogy egy kép úgy nézzen ki a papíron, ahogyan az a fényképezőgép lencséje előtt megvalósult. Ha tehát tonerre, patronra, esetleg konkrétan a Canon TS705 patron használatára van szükség, a japán cég esetében nincs mitől tartani. Nincs silány termék, ehelyett felhasználóbarát, a funkcionalitást előtérbe helyező kialakítást kap a vevő. Ezért is éri meg a Canont választani.

A fotó forrása:
FabrikaSimf / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 02. 08:25, péntek | PR

Felrobbantotta a TikTokot a VALMAR duó

A nemrégiben megjelent, Színvak című VALMAR-sláger egyik napról a másikra berobbant a köztudatba, alig 5 nap leforgása alatt 1 milliós nézettséget ért el a legnépszerűbb videómegosztó portálon.

2022. November 26. 08:48, szombat | PR

Határidőre készül el a kórház felújítása , bővítése

Ütemterv szerint halad a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Gyermek Sürgősségi és Baleseti Osztályának felújítása és bővítése.

2022. November 25. 09:57, péntek | PR

K&H: hogyan érdemes kihasználni a Black Friday-akciókat?

Sok gyereket elcsábítanak a boltok által meghirdetett Black Friday-akciók, azonban a fiatalok kívánságlistáin szereplő legtöbb termék a megugró infláció miatt idén jóval drágább, mint korábban.

2022. November 23. 14:30, szerda | PR

Igazi páros ÉNIDŐ Noszvajon

Győrfi Pálnak és Salgó Adriennek három kisgyermeke van, úgyhogy meglehetősen ritkán adatik meg nekik az intim hétvége lehetősége.