Városlista
2022. május 17, kedd - Paszkál

Hírek

2020. November 27. 07:09, péntek | PR
Forrás: (x)

Canon – csúcsminőség a nyomtatópatronok világában

Canon – csúcsminőség a nyomtatópatronok világában

Ha technikai kütyükről van szó, a világ meghatározó országai közé tartozik Japán.

Ezt az olyan brandeknek köszönhetik, mint például a Canon, amely 1937-es alapítása óta élen jár a képalkotásban, ez természetesen érinti a nyomtatópatronok minőségi gyártását is.

Képalkotás – leginkább így lehet összefoglalni azt a területet, ahol a Canon brand világszinten tudott meghatározó szereplővé válni. Ez gyakorlatilag mindent érint, amely egy fotó elkészítéséhez, majd megjelenítéséhez szükséges. Azaz a fényképezőgép, amely megörökíti a pillanatot, ugyanolyan fontos a Canon szemszögéből, mint a nyomtató, amely fizikai formát ad neki. Vagy éppen a nyomtatópatron, amelyből a festék vagy a tinta érkezik a papírra.

Nyolc évtized tapasztalatával

A Canon lassan, de biztosan közeledik 85. születésnapjához: a céget 1937-ben alapították. A hagyományaikra mindig büszke japánoknál ez különösen fontos, hiszen több mint nyolc évtized tapasztalatával, tudásával készítik termékeiket. A brand jelentőségét mutatja, hogy világszinten csaknem kétszázezer munkatársuk dolgozik napról napra a sikerekért. Fontos számukra az egyén, azaz a civil vásárló, de odafigyelnek a vállalati szektorra, az ipari megoldásokra. Minden terméküknél a tökéletesség a cél, így fordulhat elő, hogy egy olyan apró alkatrész is, mint a Canon MG2450 patron, hibátlan körülmények között ölt testet.

Kiemelt figyelmet kapnak a patronok

A tonerek és patronok fontos részét képezik a cégnek, hiszen ez a képalkotás megvalósítási folyamatának egyik utolsó állomása. Nem elég, ha magas minőségű egy fényképező, innovatív egy nyomtató, a patronokra is hatalmas szerep hárul, hogy egy kép úgy nézzen ki a papíron, ahogyan az a fényképezőgép lencséje előtt megvalósult. Ha tehát tonerre, patronra, esetleg konkrétan a Canon TS705 patron használatára van szükség, a japán cég esetében nincs mitől tartani. Nincs silány termék, ehelyett felhasználóbarát, a funkcionalitást előtérbe helyező kialakítást kap a vevő. Ezért is éri meg a Canont választani.

A fotó forrása:
FabrikaSimf / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 13. 08:49, péntek | PR

Kicsik és nagyok figyelem, kezdődhet az alkotás!

Mi az a játék, ami látszólag soha nem megy ki a divatból? Ami újra és újra megújul? Ami kicsiket és nagyokat egyaránt képes az asztalhoz vagy a szőnyegre ültetni?

2022. Május 12. 15:04, csütörtök | PR

Hogyan használjuk megfelelően a légkondit a kocsiban?

Amikor nyáron egymást követik a forró napok, úgy kap egyre nagyobb figyelmet autónkban a légkondicionáló.

2022. Május 10. 17:54, kedd | PR

Az ügyvédi hivatás és annak buktatói ügyfélszemmel

Napjainkban hatalmas számban (több, mint 12 ezren) praktizálnak ügyvédként hazánkban, és akkor még nem is beszéltünk az ügyvédjelöltekről.

2022. Május 03. 12:38, kedd | PR

Kórházat újít a Jánosik Kft.

Gyermekegészségügyi Központ (GYEK) felújítását végezheti Miskolcon, csaknem 2 milliárd forintnyi értékben a Jánosik és Társai Kft.