Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2016. Április 15. 10:14, péntek | Bulvár

Caramel: Úgy érzem, le kell állnom!

Caramel: Úgy érzem, le kell állnom!

Legutóbbi interjújában őszintén mesélt magáról, és legújabb dalát is megmutatta.

Fotó: Szőke Richard Photography

Messziről indult és minden álmát valóra váltotta, mégsem érzi magát modern népmese hősnek. Boldog, büszke apa és férj; előadó, akinek egyetlen célja, hogy akár pár percre is örömet okozzon a közönségének; cigány ember, aki nem fél megélni a magyarságát, ám nem feledi a gyökereit sem. Ő Caramel, aki az Elviszlek magammal legutóbbi adásában őszintén mesélt magáról, és legújabb dalát is megmutatta. - kaptuk a hírt aTMC Communication-tól.

A zenészt új otthonából DTK a stúdióba vitte, ahol legújabb szerzeményét énekelte fel. Az út során szó esett arról mennyire visszahúzódó gyerek volt Caramel, mikor sírt utoljára, milyen a nőideálja, mire gondol a színpadon, miért posztol családi fotót a közösségi oldalakra és miért kapta legújabb koncertje a „Közelebb” címet.
Caramel néhány napja költözött új lakásba feleségével és másfél éves kislányukkal. Azt mondja, abban a pillanatban ott volt a felismerés, hogy boldog és szerencsés – valóra vált, amiről gyerekkorában álmodozott: szép otthon és család.
- A színpadon is vannak pillanataim, amikor feleszmélek, hogy erről álmodtam. De amikor az álom valóra válik, az ott, abban a percben egy kicsit félelmetes dolog is, ugyanakkor fantasztikus érzés – vallotta be D. Tóth Krisztának.
Bár Szilvivel és Szofival vált teljessé az élete, Caramel nem feledi honnan jött, rendszeresen hazajár a törökszentmiklósi cigánytelepre.
- Ha hazamegyek, ugyanott folytatódik minden, mint gyerekkoromban. Nem azt mondják, hogy itt van a Caramel, hanem hogy itt a Marika fia, a Feri. Van aki nem is tudja mekkorát fordult az életem.

DTK-nak a zenész beszélt arról is, hogy egyre nehezebb az emberek élete a vidéki cigánytelepeken. Ezért állt egy olyan kampány élére, amely igyekszik visszaadni a cigány emberek önbecsülését, miközben felhívja a figyelmüket a tanulás fontosságára.
- A munkahelyteremtésnek együtt kell járnia a tanulás fontosságának hangsúlyozásával – véli Caramel.

A zenész tavaly több mint 300 koncerttel a háta mögött év végén családjával közösen úgy döntött, kicsit visszavesz a tempóból.
- A szervezetem jelzett, hogy le kell állnom!

Ez azonban nem jelenti azt, hogy a rajongók koncert vagy lemez nélkül maradnak. Az Elviszlek magammal legutóbbi epizódjában először hallható Caramel készülő lemezének első dalát is, ami az R n B és a popzenét magyar népzenei motívumokkal ötvözi.
- Mindig is szerettem a magyar népzenét. Ez akkor is így van, ha az emberek egy része valamiért úgy gondolja, hogy nem szabad megélned a magyarságodat cigányként.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.