Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2020. Február 28. 16:00, péntek | Bulvár

Cégvezető lett a gyönyörű szépségkirálynőből

Cégvezető lett a gyönyörű szépségkirálynőből

Szick Petra modell, szépségkirálynő már több mint 10 éve a médiában dolgozik. Az elmúlt 5 évben egy modell cégnél tanított kifutó, illetve kamera előtti mozgást.

Idén Januárban egy megújult média céghez csatlakozott be, ahol megkapta a “cégvezető” pozíciót.

Jelenleg több hírességgel dolgozik együtt, és igyekeznek egy komoly, illetve profi céget felvirágoztatni.

Petra elmesélte,hogy már nem menedzsel fiatal tehetségeket, viszont a céggel szeretne segítséget nyújtani olyanoknak,akik szeretnének a média területén elhelyezkedni. Ezért indítanak egy tanfolyamot is, ahol a gyerekek színművészektől,művészektől,énekesektől, modellektől és közszereplőktől sajátíthatják el tudásuk. Emellett, nyáron médiatábort is szerveznek a gyerekeknek.
“Nagyon sok a teendő a céggel kapcsolatban. Sokat vagyok az irodában,de e mellett folytatom a többi munkám is a TV-ben,illetve a modellkedés sem szorul a háttérbe. Igyekszek minden téren a maximumot nyújtani. Boldog vagyok,hogy azt csinálhatom amit szeretek,és ezért mérhetetlenül hálás vagyok a főnökeimnek. Fantasztikus emberekkel vagyok körülvéve. Pontosan ott tartok az életemben,ahol lennem kell,és büszke vagyok,hogy ilyen fiatalon ennyi mindent sikerült elérnem. Persze ez tényleg nem jöhetett volna össze sok ember nélkül. Szóval nekik örökké hálás leszek.” -mondta Petra portálunknak.

Szerkesztette: Csobay Dániel

Kép: Szick Petra

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 13. 09:21, kedd | Bulvár

Kutatás: Mérgező lehet a távol keletről rendelt ruha

A Shein nevű ultra fast fashion cég által értékesített gyerektermékekben rendkívül magas a mérgező anyagok mennyisége - állítja egy szöuli kormány által megrendelt vizsgálat.

2024. Augusztus 13. 08:02, kedd | Bulvár

Jobban van az üzbég bokszedző, akinek ünneplés közben állt le a szíve

Olimpiai bajnok tanítványa szerint már jobban van Tulkin Kilicsev, az üzbég ökölvívók szövetségi kapitánya, akinek ünneplés közben állt le a szíve a párizsi ötkarikás játékokon és újra kellett éleszteni.

2024. Augusztus 13. 07:57, kedd | Bulvár

Telefonlopás miatt menekülő férfit gázolt el a ceglédi vonat Budapesten

Telefonlopás miatt menekülő férfit gázolt halálra a Ceglédre tartó vonat hétfőn Budapesten.