Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2011. Január 23. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Célba ért a 15 millió - Viva Teleton

Célba ért a 15 millió - Viva Teleton

Közel 15 millió forintot gyűjtött össze a VIVA a Teleton jótékonysági akcióval. A befolyt összeget egy koraszülött-mentőautó megvásárlására fordítják, amely több száz kisbabának mentheti meg az életét a jövőben. A pénzt a VIVA

Decemberben szinte minden a Teletonról szólt a VIVA háza táján. Az immár hagyománynak számító Teleton akció során énekesek, zenészek, műsorvezetők és színészek segítettek a gyűjtésben, a csatorna nézői pedig 2010-ben is bebizonyították, hogy az összefogás csodákra képes: az emelt díjas telefonhívásokból és az egyéni felajánlásokból 14 898 160 forint gyűlt össze a koraszülött mentésben élen járó Peter Cerny Alapítvány számára.


Az összeget az alapítvány egy új mentőautót vásárlására fordítja. A VIVA két műsorvezetője, Eszti és Zola személyesen látogattak el az I.-es számú Gyermekklinikára, és adták át az alapítvány vezetőjének, dr. Somogyvári Zsoltnak az összegyűjtött adományt.
"Az elmúlt években mindig néztem a VIVA Teletont, és nagyon örülök, hogy idén személyesen is részt vehettem a gyűjtésben. Kicsit aggódtam, hogy kibírom-e majd az élő adást sírás nélkül, de szerencsére sikerült összeszednem magam. Fantasztikus érzés, hogy ennyi pénz gyűlt össze" - mondta el a VIVA új műsorvezetője, Eszti.

"Hol volt, hol nem volt, volt ESZTER egy VIVA Teleton, amelyben mindenki ADAkozott, sok pénz gyűlt össze, és ez nem nagyZOLÁs" - viccelődött Zola.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.