Városlista
2024. augusztus 8, csütörtök - László

Hírek

2013. Augusztus 16. 05:00, péntek | Bulvár
Forrás: MNO

Celebeknek készítene alkalmazást a Facebook

Celebeknek készítene alkalmazást a Facebook

Újszerű megoldással igyekszik felkelteni a sztárok figyelmét a Facebook. Az egyelőre néhány kiválasztott számára elérhető szolgáltatással a hírességek a saját magukról szóló beszélgetésekbe kapcsolódhatnának be.

Mivel a Facebook a világ legnagyobb közösségi oldala, természetes, hogy nagyon sok sztár, illetve médiaszemélyiség található meg rajta. Személyüket általában nagy érdeklődés övezi, naponta több száz bejegyzés születik róluk.

Az AllThingsD értesülései szerint a Facebook most egy olyan szolgáltatáson dolgozik, amelynek segítségével a sztárok beszállhatnának a velük kapcsolatos csevegésekbe, témákba. Természetesen ez csak azoknál a személyeknél működne, akik lájkolnák az oldalukat, ismeretlen emberek beszélgetései továbbra is láthatatlanok maradnának. A szűk körben tesztelt szolgáltatás hivatalos elindításáról egyelőre nincs információ, várhatóan az első vélemények után dől majd el a végleges időpont.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 08. 07:49, csütörtök | Bulvár

Juhászra támadt egy medve az erdélyi Maros megyében

Juhászra támadt egy medve szerdára virradóra az erdélyi Maros megyében, a férfit a két lábán sebesítette meg a nagyvad - közölte szerdán reggel a Maros megyei hegyimentő szolgálat.

2024. Augusztus 07. 07:59, szerda | Bulvár

Perseidák - A jövő hét elején figyelhető meg a legtöbb hullócsillag

Jövő hétfőn tetőzik a Perseida meteorraj, ekkor figyelhető meg az égbolton a legtöbb hullócsillag - közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.