Városlista
2024. augusztus 2, péntek - Lehel

Hírek

2016. Május 17. 09:45, kedd | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Cigarettacsempészeket fogtak el

Cigarettacsempészeket fogtak el

A mosonmagyaróvári rendőrök két szerb állampolgárt fogtak el, akiknek gépjárművében 1001 karton zárjegy nélküli cigarettát találtak.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság határrendészei az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a Moson pihenőhelyen 2016. május 16-án 10 órakor két személygépjárműben cigarettás dobozokra lettek figyelmesek. Ezután a parkolóban igazoltattak két gyanúsan viselkedő külföldi személyt. A járőrök P. Milan 33 éves szerb állampolgár ruházatának átvizsgálásakor megtalálták az egyik cigarettával megpakolt személygépjármű indítókulcsait. A másik férfi - R. Miroslav 58 éves szerb állampolgár - egy kukába dobta a másik autó kulcsait, de azt az intézkedő járőrök később megtalálták.


A mosonmagyaróvári határrendészek az ellenőrzött személyeket elfogták és őket, valamint a járműveiket a Nemzeti Adó-és Vámhivatal munkatársai részére átadták további intézkedések lefolytatása miatt. A két gépjárműben feltalált 1001 karton zárjegy nélküli cigaretta összértéke meghaladja a tíz millió forintot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 09:13, péntek | Helyi

Indul a pótfelvételi: tavaly a Széchenyi-egyetem rekordot döntött

Július 30-tól indult a pótfelvételi: augusztus 7. éjfélig adhatják le jelentkezésüket azok, akik a július 24-ei ponthatárhúzáson egy intézménybe sem nyertek felvételt.

2024. Augusztus 02. 08:14, péntek | Helyi

Interaktív, játékos módon tanulnak angolul a táborozók

Angol nyelvi tábort tartanak a Generációk Házában, ahol a 4-10 éves gyermekek játékos formában tanulnak angolul beszélni.

2024. Augusztus 02. 07:12, péntek | Helyi

Omlásveszély: tényleg a körbekerítés a megoldás?

Győr három ikonikus épületét is körbekerítették „omlásveszély” miatt. Járdát, illetve parkolót zártak el emiatt.

2024. Augusztus 01. 09:14, csütörtök | Helyi

Vastapssal búcsúztatták a hívek Benkovich Ferenc atyát

Nem elköszönni, hanem megköszönni – ezzel a lelkülettel gyűlt össze a hatalmas tömeg a győri Szentlélek templomban, hogy utolsó miséjén hálát adjanak a plébánosért, akit kényszernyugdíjazott a püspöke.